Newsitamea.gr
ΠΑΙΔΙ

Δημοπρασία για ενίσχυση των ΑΜΕΑ με υπογεγραμμένες αθλητικές φανέλλες- Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού 2 Απριλίου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

αρχείο λήψης

Δημοπρασία για ενίσχυση των ΑΜΕΑ με υπογεγραμμένες αθλητικές φανέλλες- Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού 2 Απριλίου

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (02 Απριλίου). Παράλληλα, φέτος ξεκινάει σε συνεργασία με αθλητές μια δημοπρασία που σκοπό έχει την προβολή του έργου της Ε.Ψυ.Με καθώς και την οικονομική ενίσχυση της.
Οι αθλητές προσφέρουν στην Ε.Ψυ.Με υπογεγραμμένες αθλητικές φανέλες τους. Αυτές θα δημοπρατηθούν μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν τις προσφορές τους μέσω inbox. Ακόμα, στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (210-4635391) καθημερινά από τις 09:00μ.μ. έως τις 17:00μ.μ. καθώς και στις γραμματείες των ραδιοφωνικών σταθμών ή των sites που θα προβάλουν τη δράση.
Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 02 Απριλίου. Το άτομο που θα έχει κάνει την μεγαλύτερη προσφορά ως τότε για την εκάστοτε αθλητική φανέλα, θα την αποκτήσει (θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από την Ε.Ψυ.Με). Ενημέρωση για το μεγαλύτερο ποσό που δίνεται για την κάθε μία φανέλα θα αναφέρεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επίσημη σελίδα της Ε.Ψυ.Με στο Facebook.
Δίπλα στην Ε.Ψυ.Με, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, την αρχή κάνει ένας από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές της Ευρώπης, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, αθλητής του  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ο οποίος προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) πέραν της σημαντικής συμβολής του σε αυτό, προσφέρει ακόμα μια συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών από το πρόσφατο ALL – STARGAME Ο.Π.Α.Π 2013 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Τη δράση αναμένεται να στηρίξουν και άλλοι αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρισης.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Αναμένουμε τη στήριξή σας!

http://www.kerdos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 πολύ ενοχλητικές συμπεριφορές των παιδιών που δείχνουν ότι είναι πανέξυπνα

Penni Syggrou

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Δικό μου είναι: Πότε ένα παιδί δυσκολεύεται να μοιραστεί και πώς να το βοηθήσουμε

Penni Syggrou