Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στρατούλης: Τι αλλάζει στο ασφαλιστικό για τα ΑμεΑ και τα ΚΕΠΑ .Οι πρώτες προτεραιότητες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

stratoulis

Στρατούλης: Τι αλλάζει στο ασφαλιστικό για τα ΑμεΑ και τα ΚΕΠΑ .Οι πρώτες προτεραιότητες

ΟΧΙ  στην κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων στις γυναίκες με ανήλικα παιδιά, στα ΑμεΑ και στα βαριά και ανθυγιεινά ..

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν ότι είχε συμφωνήσει μεταξύ άλλων σχετικά με όρια ηλικίας, κατώτατη σύνταξη  η κυβέρνηση με την τρόικα, μέσω e-mail Χαρδούβελη .

 

«Η πρώτη προτεραιότητα είναι ότι, όσα είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα, μέσω e-mail Χαρδούβελη, δηλαδή για αύξηση ορίων ηλικίας για την κατώτατη σύνταξη, για κατάργηση στην ουσία των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων στις γυναίκες με ανήλικα παιδιά, στα ΑμεΑ και στα βαριά και ανθυγιεινά, καθώς και για τη συρρίκνωση και την κατάργηση του Ε.Κ.Α.Σ., δεν ισχύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όπως είπε, η πρώτη προτεραιότητα είναι να βάλουν “φρένο” στις μειώσεις κύριων-επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ παροχών. «Η δεύτερη κατεύθυνση είναι ότι σταδιακά επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε τις απώλειες που υπήρχαν στις συντάξεις στα χρόνια του μνημονίου και ως πρώτο μέτρο που θα σηματοδοτούμε ότι κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, θα είναι η επαναφορά της 13ης σύνταξης, του δώρου Χριστουγένννων για όσους παίρνουν μηνιαίες συντάξεις μέχρι 700 ευρώ», πρόσθεσε ο κ. Στρατούλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”QAAmLVrpZH0″ width=”620″ height=”360″]

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή η Ελληνική φυλή είναι η κορυφαία στον κόσμο

Efi Nika