Σοκ στα Χανιά: 38χρονος Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι εν ώρα υπηρεσίας

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας, ούτε και αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός στα Χανιά αντιμετώπιζε οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα.

Ένας αστυνομικός, ηλικίας 38 ετών ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι εν ώρα υπηρεσίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων το πρωί του Σαββάτου, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας, ούτε και αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός αντιμετώπιζε οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός καθόταν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού όταν αυτοπυροβολήθηκε και μάλιστα – σύμφωνα με κύκλους της αστυνομίας – αρχικά οι συνάδελφοι του θεώρησαν ότι ο πυροβολισμός προέρχονταν από την περιοχή, σύμφωνα με το cretalive.

Στη συνέχεια και σε κατάσταση σοκ διαπίστωσαν ότι ο 38χρονος είχε στρέψει το όπλο εναντίον του. Όπως επίσης αναφέρουν πηγές ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε – υπηρεσιακά – δείξει κάποια παράξενη συμπεριφορά, κάποιο “σημάδι” ότι σκεφτόταν να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Related posts

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Είναι επίσημο: Ιδού η καλύτερη πόλη σε ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, θα άφηνες την Αθήνα για να μείνεις εκεί;