Πώς να ξεχωρίζετε τα φρέσκα αβγά με ένα έξυπνο κόλπο!!!

 Πώς να ξεχωρίζετε τα φρέσκα αβγά με ένα έξυπνο κόλπο.

Όσο πιο φρέσκο είναι ένα αβγό, τόσο το καλύτερο και για να το διαπιστώσετε, πριν το μαγειρέψετε, θα χρειαστείτε ένα μπολ με νερό.

Στο μπολ αυτό, βυθίστε τα αβγά σας και παρατηρήστε. Ένα πολύ φρέσκο αβγό θα βουλιάξει κατευθείαν ως τον πάτο του μπολ και θα πέσει στο πλάι, όπου και θα παραμείνει.

Ένα αβγό 2 εβδομάδων θα πάει επίσης στον πάτο με το πλάι, αλλά η παχιά του πλευρά θα αρχίσει να ανεβαίνει λίγο προς τα πάνω.

Αν το αβγό σας είναι 3 εβδομάδων, θα φτάσει στον πάτο, αλλά τελικά θα ισορροπήσει με τη λεπτή άκρη του προς τα κάτω και την πιο παχιά προς τα πάνω και τέλος, τα πολυκαιρινά και χαλασμένα αβγά θα επιπλεύσουν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φαγωθούν.

Δοκιμάστε το!

Γ.Δ

Related posts

Καρκίνος: Ποια διατροφή βοηθά τους ασθενείς να τον αντιμετωπίσουν καλύτερα

Καούρα και δυσπεψία: 6 τρόποι να τα αποφύγεις, σύμφωνα με γαστρεντερολόγο

15 υγιεινές τροφές για ολική επαναφορά μετά την υπερφαγία του Πάσχα