Νεαρή μητέρα γεννάει ένα κοριτσάκι αλλά οι γιατροί τρομάζουν μόλις βλέπουν ότι το δέρμα του μοιάζει με «πλαστικό περιτύλιγμα»

Η Tamara και ο Theodore, ένα νεαρό ζευγάρι από το Κεντάκι, δεν περίμεναν πως η κόρη τους Paige θα γεννηθεί με μια δυνητικά θανατηφόρα κατάσταση. Όμως, μετά την γέννηση, οι γιατροί κοίταξαν πιο κοντά το μικροσκοπικό νεογέννητο κορίτσι και παρατήρησαν μια παράξενη “λευκή μάζα” που κάλυπτε το δέρμα του, μια λαμπερή και σφιχτή μεμβράνη που έμοιαζε με πλαστικό περιτύλιγμα. Όσο περισσότεροι γιατροί την εξέταζαν, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσαν την αλήθεια.

Η Paige γεννήθηκε με ιχθύαση, μια επώδυνη πάθηση του δέρματος που προκαλεί απίστευτη ξηρότητα στο δέρμα της, σαν να έχει βγάλει λέπια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το δέρμα γύρω από τα μάτια της Paige ήταν τόσο σφιχτό που γεννήθηκε χωρίς βλέφαρα.

Οι γιατροί είπαν πως η Paige δεν θα ζούσε πάνω από ένα χρόνο, και πως δεν θα μπορούσε να περπατήσει ή να μιλήσει λόγω της κατάστασής της. Η Tamara και ο Theodore ήταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

Στη συνέχεια, όμως, κάτι απίστευτο άρχισε να συμβαίνει.

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες στην εντατική, η Paige υποβλήθηκε στην πρώτη της εγχείρηση που θα αποκαθιστούσε τα βλέφαρά της. Κατά την άφιξή της στο σπίτι, η Tamara απέφυγε να δείξει την κόρη της, για να αποφύγει τα παράξενα βλέμματα.

“Όταν ήμασταν έξω για ψώνια, μια κυρία σκέφτηκε ότι είχε καεί όλο το δέρμα της και, το χειρότερο ήταν πως, κατηγόρησε εμάς γι’ αυτό,” είπε η Tamara.

Έκτοτε η Tamara κλείστηκε στο σπίτι με τη μικρή Paige και αφιερώθηκε πλήρως στη φροντίδα της.

Όμως ένα χρόνο αργότερα, η ιατρική ομάδα της Paige μένει έκπληκτη από την πρόοδό της!

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Related posts

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ