Μητέρα κοιτάει το πρόσωπο του νεογέννητου βρέφους της. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι δικό της και κάνει τεστ DNA για να το αποδείξει

Ο Ριτς Κάσγουορθ και η σύζυγός του, η Μέρσι Καζανάλες ερωτεύτηκαν όταν συναντήθηκαν στο ιεραποστολικό σχολείο «Christ for all Nations” (Χριστός για όλα τα Έθνη) στο Ντάλας. Όταν η Μέρσι έμεινε έγκυος, έπρεπε να επιστρέψει στη χώρα της για να γεννήσει, καθώς διέμενε στο Τέξας με προσωρινή βίζα από το Ελ Σαλβαδόρ. Ο Ριτς έμεινε στις ΗΠΑ και περίμενε την επιστροφή της συζύγου του. Όμως, με το που η νοσοκόμα έδωσε στη Μέρσι το νεογέννητο μωρό, τον Τζέικομπ, η μητέρα κατάλαβε ότι κάποιο λάθος είχε γίνει.

«Όταν τον πήρα, είπα ‘Αυτό δεν είναι το μωρό μου’», αναφέρει η Μέρσι.

Κάτι μέσα της, που ονομάζεται μητρικό ένστικτο, της έλεγε ότι αυτό δεν ήταν το μωρό της. Όμως, τι μπορούσε να κάνει στ’ αλήθεια; Επομένως, πήρε το βρέφος στο σπίτι της.

Παρόλα αυτά, δεν μπορούσε να ησυχάσει. Έπειτα από κάποιους μήνες, η Μέρσι ζήτησε τεστ DNA.  Ο Τζέικομπ δεν ήταν γιος τους. Ήδη το γνώριζε αλλά δεν της ήταν εύκολο να το δεχτεί. Είτε ήταν βιολογικό τους παιδί είτε όχι, η Μέρσι και ο Ριτς είχαν δεθεί πολύ μαζί του. Ένα μόνο ερώτημα έμεινε αναπάντητο: Πού ήταν ο βιολογικός τους γιος;

Αφού ήρθαν σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές, η Μέρσι και ο Ριτς επέστρεψαν τον Τζέικομπ στη βιολογική του οικογένεια. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ έδειξε εχθρική στάση απέναντι στους γονείς και στο νεογέννητο γιο τους, το Μωυσή. Αρνιόταν να του δώσει πιστοποιητικό γεννήσεως ή διαβατήριο για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Έπειτα από μεγάλη μάχη, ο Ριτς και η Μέρσι επέστρεψαν με το γιο τους.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες και πολύ χαρούμενοι», ανέφερε ο Ριτς.

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και βίντεο www.littlethings.com

Related posts

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 8χρονο, και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα

Από την εκκλησία, στα Επείγοντα: Πώς το αξεσουάρ που φορούσε η Σελίν Ντιον την ημέρα του γάμου, την έστειλε νοσοκομείο

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι μόνο για τη λαμπάδα και τα δώρα…