Η ευχή της 8χρονης Σπυριδούλας πραγματοποιήθηκε! Πάντρεψε την Barbie και τον Ken (βίντεο)

Η ευχή της 8χρονης Σπυριδούλας πραγματοποιήθηκε! Πάντρεψε την Barbie και τον Ken (βίντεο)

Η μικρή Σπυριδούλα έλαμπε από χαρά και ικανοποίηση. Στα οκτώ της χρόνια δεν έχει την τύχη να χαμογελά συχνά και αυτός είναι και ο λόγος που ήταν ευτυχισμένη μόλις πραγματοποιήθηκε η ευχή της.

Η Σπυριδούλα πάσχει από οστεοσάρκωμα, μία σοβαρή νεοπλασματική ασθένεια. Αν και αυτές τις μέρες κάνει θεραπείες και ετοιμάζεται να πάει στη Γερμανία για επέμβαση, αποφάσισε να παντρέψει στην πραγματικότητα την αγαπημένη της κούκλα Barbie που της κρατά συντροφιά σε κάθε δύσκολη στιγμή της, με τον Ken.

Το Make-A-Wish (Κάνε μια ευχή) πραγματοποίησε την ευχή της με χαρά, διοργανώνοντας έναν υπέρλαμπρο γάμο με πολλούς καλεσμένους και κουμπάρα δεν ήταν άλλη από τη μικρή Σπυριδούλα. Μετά τον γάμο, ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα, όπως γίνεται άλλωστε στους περισσότερους γάμους.

Οι καλεσμένοι, ήταν παιδιά από το νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ, με τους γονείς τους.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

www.mothersblog.gr

Related posts

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ