Διευθύντρια σχολείου διαγιγνώσκεται με καρκίνο. Οι μαθητές την εκπλήσσουν με ένα δώρο που την κάνει να ξεσπάσει σε κλάματα.

Οι μαθητές μίας τάξης του Γυμνασίου του Bethlehem  στο New Hampshire, ήταν ενθουσιασμένοι καθώς θα πήγαιναν τετραήμερη εκδρομή στο Rydin’Hi Ranch στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, σύντομα ανέβαλαν τα σχέδιά τους όταν έμαθαν ότι η διευθύντριά τους, η Courtney Vashaw, έδινε μάχη με μία επιθετική μορφή καρκίνου.

Αντί να πάνε εκδρομή, προτίμησαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα και να τα δωρίσουν στη διευθύντριά τους για να τη βοηθήσουν να πληρώσει την ιατρική της θεραπεία.

Ένας από τους μαθητές, ο Ian Baker, ανέφερε το εξής: «Αποφασίσαμε να μην πάμε την καθιερωμένη μας εκδρομή φέτος, ως μεγαλύτερη τάξη του Γυμνασίου, και να δωρίσουμε όλα μας τα χρήματα στη διευθύντριά μας».

Ο συμμαθητής του, ο Hunter Leighton, εξέφρασε κι εκείνος τις σκέψεις του: «Η διευθύντριά μας είναι μία από τις δυνατότερες και πιο αποφασιστικές γυναίκες που γνωρίζω.

Και, εάν ο καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί σε αυτήν, τότε ο,τιδήποτε μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα μας».

Όταν οι μαθητές ανέφεραν στην Courtney τα σχέδιά τους, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα. Η μεγάλη αποκάλυψη των μαθητών άφησε άφωνους τους πάντες.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ βοήθεια και δεν ξέρω τι να σας πω», ήταν τα λόγια που κατάφερε να ξεστομίσει. Η Vashaw αρχικά δεν είχε σκοπό να μιλήσει στους μαθητές της για την ασθένειά της όμως θεώρησε πως έπρεπε να τους δικαιολογήσει τη μελλοντική της απουσία.

Μόλις μία βδομάδα αργότερα, οι μαθητές της την εξέπληξαν με τη συγκινητική τους κίνηση.

Η Vashaw  ανέφερε: «Τα παιδιά αυτά είναι πραγματικά ξεχωριστά, απολαυστικά, υπέροχα». Όλα ομόφωνα συμφώνησαν να δωρίσουν το ποσό των 8000 δολλαρίων για τη θεραπεία της διευθύντριάς τους.

Και σαν να μην ήταν ήδη εντυπωσιακή η ευγενική τους κίνηση, τα παιδιά δεν σταμάτησαν εκεί. Όλα συμμετείχαν στην οργάνωση μίας επίδειξης αυτοκινήτων λίγες βδομάδες αργότερα και τα έσοδα συγκεντρώθηκαν προς όφελος της Courtney.

Επίσης, δημιούργησαν και μία σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων γι’ αυτήν καθώς το κόστος της θεραπείας αναμενόταν να είναι πολύ υψηλό.

Παρόλο που δεν πήγαν την εκδρομή που τόσο επιθυμούσαν, οι μαθητές διασκέδασαν πηγαίνοντας μία διήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο, με όλους τους συμμαθητές τους.

Επιμέλεια κειμένου   Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή shareably.net

Related posts

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ