Άσχημα τα νέα για τον σπουδαίο ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη

Άσχημα τα νέα για τον σπουδαίο ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη

Δεν θα περπατήσει ξανά ο Ανδρέας Μπάρκουλης . Ο Έλληνας ηθοποιός έμαθε από τον γιατρό που έχει αναλάβει την αποκατάσταση των κινητικών του προβλημάτων ότι δεν μπορεί να σηκωθεί από το αναπηρικό καρότσι.

 Άσχημα τα νέα για τον για τον πολύ αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό, ο γιατρός τού ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει ποτέ

Ο Αντρέας Μπάρκουλης  από τότε που μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης προσπαθεί να ξεπεράσει τα κινητικά προβλήματα που τον είχαν καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο . Ο δημοφιλής ηθοποιός με θλίψη άκουγε από τον γιατρό του Γιώργο Ναούμ ότι  δεν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει.

Μετά από μία σημαντική εξέταση που περίμενε, ο γιατρός του  απεφάνθη ότι δεν θα κάνει τελικά το όνειρό του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τη διάγνωση του θεράποντα ιατρού του, ο μυελός των οστών δεν παράγει ερυθρά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να ξεπεραστούν τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στα πόδια, σύμφωνα με το bizznews. Κάθε ελπίδα του αγαπημένου Ανδρέα Μπάρκουλη, γκρεμίστηκε, όμως δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία του, έχοντας δίπλα του πάντα τους δύο φύλακες-αγγέλους του, τη σύζυγό του Μαίρη και τον γιο τους Νικόλα.

 

Related posts

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Όλη η γη μιλά για την Ελλάδα μετά απ’αυτό που έγραψε ο Έλον Μασκ: Είπε με 9 λέξεις όσα άλλοι δεν έλεγαν χρόνια – Πίνακες

Συγκλονίζει η Ντόρα Κουτροκόη: Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, δυσκολία στη μνήμη, ενώ ήμουν έγκυος