Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Νερό με μηλόξυδο: 3 λόγοι που θα σε πείσουν να πίνεις αυτό το ρόφημα κάθε πρωί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το go to ρόφημα της Victoria Beckham και της Katy Perry για αποτοξίνωση

Οι celebrities έχουν στο πλευρό τους, κάποιους από τους καλύτερους experts, οι οποίοι τους προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές ευεξίας και υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Μέσα σε αυτά τα wellness hacks που έχουν ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα, είναι και το νερό με μηλόξυδο. Το συγκεκριμένο ρόφημα πέρα από ενίσχυση του ανοσοποιητικού, έχει ένα σωρό που ευεργετικές λειτουργίες για τον οργανισμό. Το μηλόξυδο είναι γνωστό για τους προβιοτικούς του παράγοντες, καθώς περιέχει βακτήρια τα οποία μπορούν να ενισχύσουν:

Στην απώλεια βάρους

Σύμφωνα με νέα μελέτη το μηλόξυδο εξισορροπεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που έχει θετική επίδραση στη διατήρηση του σακχάρου και στην απώλεια βάρους.

Στη πέψη

Πρόκειται για ένα ρόφημα που μπορεί να λειτουργήσει και ως χαλαρωτικό για το στομάχι σας. Μειώνει το φούσκωμα, την παλινδρόμηση και άλλα γαστρικά συμπτώματα.

Στο μικροβίωμα του εντέρου

Τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στο μηλόξυδο βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, ενισχύοντας τις λειτουργίες της. Το ξύδι είναι επίσης πλούσιο σε μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο και μέταλλα που είναι απαραίτητα για την υγεία.

Σύμφωνα με την Beckham, η ίδια επιλέγει το συγκεκριμένο ρόφημα, πριν από κάθε εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί προκειμένου να δείχνει πιο ανάλαφρη και λαμπερή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Τι να προσέχουν οι καρδιοπαθείς το Πάσχα

Efi Nika

Υψηλή χοληστερόλη: Μία καρδιολόγος αποκαλύπτει τους 5 καλύτερους τρόπους να τη ρίξουμε φυσικά

Γιώργος Newsitamea