Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Σιωπάστε πια»: Γιατρός ξεσπά μέσα από το χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λάρισας, γροθιά στο στομάχι αυτά που είπε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Από τους πρώτους που κλήθηκαν για βοήθεια στα θύματα και τραυματίες από τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη ήταν γιατροί και πυροσβέστες.

Ένας από αυτούς που έφτασε εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ήταν ο Τρικαλινός νευροχειρουργός Βασίλης Αναγνωστόπουλος.

Μαζί με τους συναδέλφους του ρίχτηκε στη μάχη της παροχής ιατρικής φροντίδας στους τραυματίες που κατέφταναν από τα Τέμπη.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης και προσπαθώντας να πάρει μια ανάσα, έχοντας συμπληρώσει ένα 24ωρο σχεδόν άυπνος και στο καθήκον διαπίστωσε τη “βαθιά οδύνη” που πολλοί εκφράζουν μέσω social media και δηλώσεων.

Εξού και η έκρηξή του: “Ο πραγματικά συγκλονισμένος συνοφρυώνεται και σιωπά… Και εάν είσαι συγκλονισμένος… τότε οι μαχητές Υγείας που από νωρίς τη νύχτα ως τώρα με αυταπάρνηση «προσφέρουν» και δια ζώσης αντικρίζουν τον θάνατο και το βλέμμα των συγγενών… τι είναι;;;”.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Αναγνωστόπουλου εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαθεύτηκε η ταυτότητά της: Θρήνος για την 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με το αμάξι στο λιμάνι της Πάτρας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δεν πρέπει να τα πάρεις: Tο νέο κoλπo με το 50ευρω στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων που κάνουν οι αετονύχηδες κλέφτες – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

newsitamea