Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μπορεί να έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, ωστόσο, έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 81 ετών και σήμερα, Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, οι δικοί του άνθρωποι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο πιο καλοπληρωμένος της εποχής του

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ON Time”, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, δεδομένου ότι την εποχή που μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς, ούτε να το διανοηθεί κάποιο από τα μεγάλα ονόματα των ημερών μας, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ποιοι είναι οι κληρονόμου της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου;

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του, εδώ και αρκετά χρόνια, αφήνοντας μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία. Φυσικά, οι δύο αυτές γυναίκες είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν μερικά χρόνια, κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο, με αποτέλεσμα να μην χρωστάει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika