Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γιάννης Τάσσιος: Ήμουν από τους πρώτους αρνητές, κορόιδευα μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Γιάννης Τάσσιος δεν πίστευε στον κορονοϊό και κορόιδευε και τον ιό αλλά και τη χρήση της μάσκας.

Αυτό εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Πέμπτης.Η άποψη του Γιάννη Τάσσιου για τον κορονοϊό όμως άλλαξε όταν νόσησε το ίδιο του το παιδί.«Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους.

Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ δεν κόλλησα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορονοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου και κόλλησαν και δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι μου έλεγαν ότι πονάει πολύ και είναι αρκετά ψυχοφθόρο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τάσσιος.

Για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος αγωνίζεται στους στίβους μάχη του Survivor, ο Γιάννης Τάσσιος είπε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει.

Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika