Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παραλίγο τραγωδία για 44χρονη μητέρα – Εξερράγη η ηλεκτρική σκούπα και της έκαψε το πόδι-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκ για 44χρονη μητέρα από έκρηξη της ηλεκτρικής σκούπας μέσα στο σπίτι της – Εγκαύματα με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές στο πόδι της.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε 44χρονη μητέρα όταν εξερράγη η ηλεκτρική σκούπα μέσα στο σπίτι της, την ώρα που καθάριζε.

Ευτυχώς η έκρηξη προκάλεσε μόνο εγκαύματα με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές στο πόδι της, ενώ το ενός έτους παιδάκι της βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Η 44χρονη μητέρα, παρά τον φρικτό της πόνο, έτρεξε, το πήρε αγκαλιά για να τον ηρεμήσει κι ύστερα πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς, για να ζητήσει βοήθεια.

“Εγώ να καίγομαι, να πονάω. Παθαίνω έγκαυμα στο αριστερό πόδι. Πέφτω κάτω, στραμπουλάω το άλλο μου το πόδι, και καθώς σκάω παθαίνω έγκαυμα και στον πωπό, γιατί πέφτω πάνω στην σκούπα και κάηκε”, περιγράφει στην εκπομπή “Live News” του Mega τις στιγμές μετά την έκρηξη της σκούπας.

“Ευτυχώς που δεν ήταν ο μικρός μπροστά”, τόνισε και συνέχισε: “Είχα αφήσει κάτω την σκούπα και έφυγα, πήγαινα στον μικρό, έσκασε πάνω στο πόδι μου φεύγοντας. Ευτυχώς και πάλι που δεν ήταν ο μικρός εκεί. Γλίστρησα, έπεσε κάτω και έπαθα έγκαυμα και στον μηρό πίσω. Πήρα τηλέφωνο για να μιλήσω με την εταιρεία και δεν με πήρε κανείς πίσω. Δεν είχα καμία ανταπόκριση από την εταιρεία που το πήρα. Σήμερα την πήγαμε στην εταιρεία και ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα. Έχει βγει και σαν διαφήμιση μπορεί να το πάρουν κι άλλα νοικοκυρία…”.

“Μετά πήγα φαρμακείο μου δώσαν αλοιφές, με περιποιηθήκαν τα παιδιά. Τι να πω; Το γόνατο πιο κάτω, μέχρι κάτω όλο το πέλμα σχεδόν, το πόδι, όλη η πίσω πλευρά. Μου είπαν να πάρω αντιβίωση για να μη μολυνθεί αυτό”, ανέφερε

Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσε τη σκούπα ατμού. Την είχε αγοράσει πρόσφατα, για καλύτερη απολύμανση. Μετά το πρώτο σοκ, η 44χρονη επικοινώνησε με το κατάστημα από το οποίο την προμηθεύτηκε και ιδού η απάντηση που έλαβε.

“Ύστερα που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπανε ότι μπορεί να φταίω και εγώ κιόλας. Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κάνα κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου άνοιγε κάνα κεφάλι. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ”.

“Είναι ατόφια η πρίζα, δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα… γιατί ούτε κι εδώ οι πρίζες που έχουμε, εδώ ήταν η σκούπα… γιατί μου είπαν ότι μπορεί να έχει γίνει και βραχυκύκλωμα και να φταίω εγώ”.

Πέντε μέρες μετά το περιστατικό, η 44χρονη ακόμα περιμένει κάποιος να ενδιαφερθεί, είτε από το κατάστημα που την αγόρασε κι έχει ενημερώσει για το τι έχει συμβεί, είτε από την εταιρία που την κατασκεύασε.

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika