Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Έως και1.000€ ειδικό εποχικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ: Ποιοι οι δικαιούχοι – Πως θα το λάβετε-Πίνακας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νέο εποχικό βοήθημα έως και 1.000 ευρώ έχει ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ και θα καταβάλλεται εφάπαξ στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου κάθε έτους.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Πρόκειται για βοήθημα, το οποίο χορηγείται σε οικοδόμους, λατόμους, ασβεστοποιούς, πλινθοποιούς, αγγειοπλάστες δασεργάτες, ρητινοσυλέκτες, καπνεργάτες, σμυριδεργάτες και υποδηματεργάτες και το ύψος του οποίου κυμαίνεται από 508,20€ έως 1.016,40€.

Επίσης, σε μουσικούς – μέλη του οικείου επαγγελματικού σωματείου, χορευτές και τεχνικούς ζωντανών οπτικοακουστικών εκδηλώσεων – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων, αλλά και σε ηθοποιούς και σε τεχνικούς κινηματογράφου και τηλεόρασης, χειριστές και βοηθούς χειριστή κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου και σε ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου.

Τέλος χορηγείται και σε μισθωτούς της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών /ανυψωτικών / οδοποιητικών / γεωτρητικών μηχανημάτων, καθώς και σε μισθωτούς του τουριστικού και του επισιτιστικού κλάδου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι 30 Νοεμβρίου

Αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα μπορούν να υποβάλλουν οι δικαιούχοι έως τις 30 Νοεμβρίου, είτε αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από οποιοδήποτε χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης gov.gr (πάντα με τους κωδικούς TAXISnet), είτε μέσω ΚΕΠ.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις, το ύψος του βοηθήματος και τα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση:

oaed.gr/eidiko-epochiko-boethema.

Ο πίνακας με το ύψος του Ειδικού Εποχικού Βοηθήματος έτους 2020 ανά επάγγελμα.

 

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika