Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Χαμός με τη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια: Πήγε στο σχολείο του γιου της χωρίς μάσκα-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Επανεμφάνιση της “παρουσιάστριας” της Θεσσαλονίκης μετά το μπουγέλωμα στον Νίκο Χαρδαλιά και την παρέμβαση Εισαγγελέα.

Την επανεμφάνιση της έκανε η “παρουσιάστρια” της Θεσσαλονίκης, η οποία πήγε στο σχολείο που είναι μαθητής ο γιός της -χωρίς να φοράει μάσκα, επιδεικνύοντας μάλιστα χαρτί πνευμονολόγου γιατρού σύμφωνα με το οποίο έχει αναπνευστικά προβλήματα.

Η “παρουσιάστρια”, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε μπουγελώσει μέσα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης τον Νίκο Χαρδαλία και είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, παρέδωσε μια υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί προσωρινά να στείλει το παιδί της στο σχολείο για να μην κολλήσει -όπως υποστήριξε- κορονοϊό.

“Θέλω να είμαι καλυμμένη”, είπε στον Διευθυντή του σχολείου “ώστε να μην έρθει κάποιος να με συλλάβει επειδή δεν πήγα το παιδί μου στο σχολείο”.

Δείτε τι ακολούθησε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η επίθεση στον Νίκο Χαρδαλιά

H Ιωάννα Κουσκούση, η οποία έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, με αρνητικό τρόπο τον Τύπο ενώ είχε επιτεθεί στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ρίχνοντάς του ένα ποτήρι με νερό, σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χαρδαλιάς είχε καταθέσει μήνυση για εξύβριση και η Ιωάννα Κουσκούση βρέθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και από εκεί στο αυτόφωρο. Στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα, οδηγήθηκε για λίγα 24ωρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε σε εστιατόριο της συμπρωτεύσουσας με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, η γνωστή,Θεσσαλονικιά αντιλήφθηκε την παρουσία τους και τους πλησίασε.

Αρχικά τους προσέγγισε φιλικά, ωστόσο, όταν έφτασε κοντά τους, πέταξε νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά. Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς “καταστρέψατε την Ελλάδα”.

 

1
Χαμός με τη Θεσσαλονικιά "παρουσιάστρια": Πήγε στο σχολείο του γιου της χωρίς μάσκα [Βίντεο]

 

thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika