Newsitamea.gr
AMEA news

Οι «Μάσκες» Έπεσαν! Τα «Ανύπαρκτα» παιδιά Α.μεΑ. της Γέφυρας Ζωής Ρατσισμός ή «Καιάδας»;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σε απόγνωση ο Μοναδικός Εθελοντικός Πολυχώρος Έκφρασης& Δημιουργίας Παιδιών & Νέων με Αναπηρία Γέφυρα Ζωής !!

Με το παρόν κοινοποιούμε προς γνώση σας συνημμένος το ως άνω από 02.06.2020 Υπόμνημα Παροχής Εξηγήσεων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας μας- μη κερδοσκοπικού οργανισμού με την επωνυμία «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ», διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τους κάτωθι αναφερόμενους λόγους και αιτίες:

-Με την ως άνω πρόσκληση προς ακρόαση αμφισβητείται αδικαιολόγητα η νόμιμη λειτουργία μας παρά το γεγονός ότι λειτουργούμε νόμιμα και άπασες οι δημόσιες Υπηρεσίες και Φορείς αναγνωρίζουν την δράση μας, συμμετέχοντας για το λόγο αυτόν σε εκδηλώσεις και ημερίδες που οργανώνουμε, χωρίς ουδέποτε να έχει αμφισβητηθεί η νόμιμη λειτουργία μας και η κοινωνική μας δράση

-Όπως θα δείτε και από το περιεχόμενο του συνημμένου Υπομνήματός μας, παρά το γεγονός ότι έχουμε κληθεί ήδη δύο φορές κατά το έτος 2019 από την ως άνω Υπηρεσία για τον ίδιο ακριβώς ως άνω λόγο, ουδεμία απόφαση εκδόθηκε που να απαγορεύει τη λειτουργία μας λόγω μη ύπαρξης αδείας. Πάραυτα η ως άνω Υπηρεσία αδικαιολόγητα επανήλθε εκ νέου με την ως άνω πρόσκλησή της. Με τον τρόπο αυτόν ταλαιπωρούμαστε συνεχώς, χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να λαμβάνουμε κάποια ενημέρωση για την πορεία εκάστης πρόσκλησης σε ακρόαση.

-Παρά την κατάθεση έγγραφου αιτήματός μας να πληροφορηθούμε τα αποδεικτικά έγγραφα που αναφέρονται στην ως άνω πρόσκλησή μας σε ακρόαση προκειμένου να ασκήσουμε το δικαίωμα πληροφόρησης που μας παρέχει ο νόμος για αντίκρουση αυτών η Υπηρεσία αρνήθηκε να μας παράσχει οποιοδήποτε έγγραφο
επικαλούμενη την προστασία προσωπικών δεδομένων, παρά το γεγονός ότι τα αποδεικτικά έγγραφα αυτά μας αφορούν άμεσα.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους θεωρούμε ότι και εσείς θα πρέπει να λάβετε γνώση της ανύποπτης ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα τα τελευταία έτη, ως αυτή περιγράφεται αληθώς στο συνημμένο Υπόμνημα Παροχής Εξηγήσεων και να λάβετε σχετική δράση.

ΘΕΜΑ: “Διακοπή λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ( ΚΔΑΠ –AΜΕΑ ) του φορέα με την επωνυμία Γέφυρα Ζωής Σύλλογος Κηδεμόνων & Φίλων Α.Μ.Ε.Α., που λειτουργεί χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας της οικείας Περιφέρειας και εδρεύει επί των οδών Ιερά Οδός 310 & Κύπρου 32, Χαϊδάρι.

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ

[pdf-embedder url=”https://www.newsitamea.gr/wp-content/uploads/2020/06/ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ.pdf” title=”ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ”]

Οι «Μάσκες» Έπεσαν. Τα «Ανύπαρκτα» παιδιά Α.μεΑ. της Γέφυρας Ζωής Ρατσισμός ή «Καιάδας»;

Ο λόγος ύπαρξης της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ

Στόχος μας όταν ξεκινήσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι δημιουργώντας την Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. ήταν να κοινωνικοποιήσουμε τα παιδιά με τρόπους που θα τα ευχαριστεί, με αξιοπρέπεια και αγάπη.

Εν ολίγοις, να μας μυήσουν στο δικό τους ταξίδι, δίνοντας ένα μάθημα ζωής σε όσους πιστεύουν ότι η αναπηρία είναι ανασταλτικός παράγοντας κοινωνικοποίησης.

Κι όμως, η παραπάνω φράση δεν αποτελεί λεκτική υπερβολή για εμάς διότι τα δικά μας παιδιά αυτό το απόθεμα καταφέρνουν να μεγεθύνουν καθημερινά, έχοντας αδήριτη ανάγκη να κερδίζουν το δικό τους καθημερινό αγώνα, έναν αγώνα ζωής… των «παιδιών με αναπηρία » της Γέφυρας Ζωής που μπορούν να δώσουν σε όλους εμάς χαρά και συγκίνηση για τα όσα μπορούν να προσφέρουν, έχοντας το σπάνιο χάρισμα της αθωότητας.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ »

Και δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε αυτήν την προσπάθεια

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ.

Ο Προέδρος Διονύσης Γουράνιος

Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Ε.Μ.Κ.Ο.Ε.)

Μέλος επιτροπής του European Association of Social Psychology (EASP)

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea