Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ζέτα Δούκα: «Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ζέτα Δούκα: Η γνωστή ηθοποιός πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19). Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε πως είχε ορισμένες διαταραχές στις ορμόνες της. Η ίδια πήγε στο γυναικολόγο της και έπειτα χειρουργήθηκε. Μάλιστα, μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών, τα ινομυώματά της είχαν διπλασιαστεί.

Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια της υγείας της: «Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο. Θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου»

«Είμαι 46 χρόνων, είχα ορμονολογικές διαταραχές και νόμιζα ότι μπήκα στην κλιμακτήριο», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή “Happy Day” και συνέχισε: «Μέσα σε 6 μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά μου. Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τη μήτρα μου. Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο. Θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου», επεσήμανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Ζέτα Δούκα: Τι άλλο ανέφερε, η διάσημη ηθοποιός

Η Ζέτα εξομολογήθηκε επίσης ότι από την αρχή της περιπέτειας της υγείας στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Χατζηαντωνά. Όμως, δίπλα στην περιπέτειά της ήταν και η κόρη της. Εκείνη ήξερε πως η μητέρα της «αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά».

 

enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika

Μπαμπάς κοιμίζει το μωράκι του πάνω στην κιθάρα του ενώ του τραγουδά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Κηφισιά: Η συνοδός του σχολικού λεωφορείου που ξέχασαν τον 5χρονο σπάει την σιωπή της: «Είχε μανία να κάθεται στο τελευταίο κάθισμα» – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika