Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κλείνουν και τα φροντιστήρια σε όλη τη χώρα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κορωνοϊός- Κλείνουν όλα τα φροντιστήρια -Mε απόφαση Κεραμέως

Στην αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας προχώρησε η κυβέρνηση

Μετά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, ο κορωνοϊός κλείνει και τα φροντιστήρια.

Σε συνέχεια της απόφασης για την αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, την οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας και για τα φροντιστήρια.

Ηυπουργός Παιδείας ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να κλείσουν και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις ότι κλείνουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά καθώς και τα Πανεπιστήμια λόγω κοροναϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένο το μέτρο αφορά παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια καθώς και δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας θα μείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, λόγο κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια. Ο χρονικός ορίζοντας που έδωσε ο κ. Κικίλιας για το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr υπάρχουν σκέψεις να ματαιωθούν οι παρελάσεις της εθνικής επετείου.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika