Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Ένα βήμα πιο κοντά στο ταξίδι στην ελπίδα-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2.500.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί για να σωθεί ο μικρός ήρωας όλων μας, Παναγιώτης – Ραφαήλ! Ένα βήμα πιο κοντά στο ταξίδι για την σωτηρία.

“Λύθηκαν τα διαδικαστικά για να φύγει το παιδί” είπε στις δηλώσεις του ο πατέρας του μικρού. Δείτε τι δήλωσε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Είναι ο μικρός ήρωας όλων μας και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο ταξίδι της ελπίδας! Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Βοστώνη.

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση με τον Βασίλη Κικίλια, ανέφερε: «Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για την μετάβαση του παιδιού στην Βοστώνη, όλα πήγαν καλά».

«Ευχαριστώ την Κυβέρνηση, τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό που ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν λύση. Κατανοώ την απόφαση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου. Η ευθύνη είναι 100% δική μας», ανέφερε ο πατέρας του μικρού που πάσχει από μυϊκή ατροφία.

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο του Open

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, είχαν σήμερα, Δευτέρα 21.10.2019, εκπρόσωποι της Novartis, στον όμιλο της οποίας ανήκει η εταιρεία που διαθέτει τη γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ.

Η εταιρεία, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντηση, δεσμεύθηκε να επισπεύσει “κάθε διαδικασία για την υποστήριξη του μικρού ασθενούς και της οικογένειάς του”.

Κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, οι υπεύθυνοι της εταιρείας βρέθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Υγείας και συζήτησαν με τον υπουργό όλες τις παραμέτρους της θεραπείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ στις ΗΠΑ, όπου έχει εγκριθεί η χορήγησή της.

Με πληροφορίες από: Open

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika