Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΓΥΝΑΙΚΑ

Μάρκου για τις εξωσωματικές της: «Ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου», δήλωσε η πρώην βουλευτής Κατερίνα Μάρκου. Αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Για τη ζωή της μετά την υιοθεσία αλλά και την προσπάθεια να γίνει μητέρα με εξωσωματική γονιμοποίηση μίλησε η πρώην βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου, μου πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Τον γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους. Είμαι λίγο αυστηρή γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα», είπε η κ. Μάρκου στο Happy Day.

Η ίδια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμής της υιοθεσίας «όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά. Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω».

«Είμαι σε επαφή με παιδοψυχολόγους για τον τρόπο που θα ενημερώσω τον Δημοσθένη ότι είναι υιοθετημένος. Θα πω στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος γύρω στα 3,5 με 4 χρόνια μέσω κάποιου παραμυθιού. Με τον σύζυγό μου μετά την υιοθεσία ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυστηθήκαμε…», κατέληξε η Κατερίνα Μάρκου.

 

athensvoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πότε θα κάνετε 2ο παιδί;»: Η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μια μαμά

Efi Nika

Εμμηνόπαυση: Ποια ραγδαία αλλαγή φέρνει στην καρδιά – Τι να κάνουν οι γυναίκες

Efi Nika