Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Eurovision 2019: Η Ολλανδία μεγάλη νικήτρια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Ολλανδία μεγάλη νικήτρια Καθισμένος στο πιάνο του με ένα πολύ όμορφο και μελωδικό τραγούδι κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Ολλανδία με τον Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade» είναι η νικήτρια του μεγάλου τελικού της 64ης διοργάνωσης της Eurovision, που έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το τραγούδι συγκέντρωσε 492 βαθμούς.

Στην 21η θέση η Ελλάδα με 71 βαθμούς. 15η η Κύπρος με 101. Γιούχαραν για το 12αρι της Κύπρου στην Ελλάδα! Εντυπωσιακή και φαντασμαγορική η έναρξη! Εξαιρετική η διοργάνωση. Απογοήτευσε η Μαντόνα. Έβαλε φωτιά η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Καθισμένος στο πιάνο του με ένα πολύ όμορφο και μελωδικό τραγούδι κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο εν λόγω διαγωνιζόμενος αποτελούσε ένα από τα φαβορί της φετινής Γιουροβίζιον
Ο λόγος για τον 25χρονο Dunkan Laurence που εκπροσώπησε την Ολλανδία με το τραγούδι «Arcade» και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.

Πρώτη η Ολλανδία, δεύτερη η Ιταλία, τρίτη η Ρωσία, 15η θέση η Κύπρος και 21η η Ελλάδα

Participant Duncan Laurence of the Netherlands reacts after winning the 2019 Eurovision Song Contest in Tel Aviv, Israel May 19, 2019. REUTERS/Ronen Zvulun

Ο Ολλανδός Dunkan Laurence (Ντάνκαν Λόρενς) και το τραγούδι του “Arcade”΄είναι οι μεγάλοι νικητές του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Η μελωδία του τραγουδιού που έχει συνθέσει ο ίδιος συγκίνησε επιτροπές και τηλεοπτική κοινό. Ο Λόρενς εμφανίστηκε 16ος κατά σειρά και το κοινό από κάτω παραληρούσε. Ούτε λαμπερά κοστούμια, ούτε εντυπωσιακές κατασκευές και φωτισμοί. Μόνο αυτός και το πιάνο του Άλλωστε, εδώ και μέρες αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί της βραδιάς και ήταν στις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων και των προγνωστικών.

Η βαθμολογία των εθνικών επιτροπών ξεκίνησε λίγο μετά τη 01.00, ενώ στο τέλος προστέθηκαν και οι βαθμοί από την ψηφοφορία του κοινού που ανέτρεψαν κατά πολύ τα αποτελέσματα των επιτροπών.

Ο Dunkan Laurence συγκέντρωσε 231 βαθμούς από τις επιτροπές, 261 από το televoting και έτσι νίκησε με μεγάλη διαφορά.

Η Netta, μεγάλη νικήτρια πέρυσι, τραγούδησε το νέο της τραγούδι, Nana Banana. Στο ίδιο στιλ με το Toy, ενώ η ψηφοφορία συνεχίζεται.

Αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία:

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika