Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η γιαγιά Αιμιλία από την Πελοπόννησο είναι 92 και μαζεύει ελιές και ξύλα για το τζάκι μόνη της!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι ομορφιές του κάθε τόπου εκφράζονται με διάφορες εικόνες αναφέρει συχνά ο λαός. Στη Νέα Φιγαλεία εκφράζονται τους τελευταίους μήνες μέσα από τη γιαγιά Αιμιλία που παρά τα 92 της χρόνια όχι απλά στέκεται στα πόδια της, όχι απλώς χαίρει άκρας υγείας αλλά και ελιές μαζεύει και ξύλα για το τζάκι κουβαλάει.

Η Αγρότισσα Μάνα, γιαγιά Αιμιλία γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας, κοινώς γνωστή ως Ζούρτσα κεφαλοχώρι της Πελοποννήσου, αγαπημένο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Εκεί μεγάλωσε, ασχολήθηκε από μικρή με την αγροτική παραγωγή, πέρασε πόλεμο, πέρασε δικτατορία, κακουχίες, πείνα και όμως αντιστέκεται μέχρι και σήμερα. Οι προβολές των φωτογραφιών της στη σελίδα του facebook Ζωή στο Χωριό κάνουν μεγάλη απήχηση.

Ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό επευφημεί & συγχαίρει τη γιαγιά Αιμιλία ενώ άλλοι νοσταλγούν τη ζωή στο χωριό και άλλοι απολαμβάνουν τις όμορφες πραγματικές στιγμές τις οποίες μόνο η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika