Τον τσίμπησε η πιο δηλητηριώδης αράχνη της Αγγλίας!

«Είμαι απλά τυχερός που έχω ακόμη το πόδι μου», δηλώνει ο άντρας

Ολέθριο παραλίγο να φανεί το τσίμπημα μιας αράχνης, για έναν Βρετανό. Ο Ricki Whitmore δέχτηκε το τσίμπημα της πιο δηλητηριώδους αράχνης του Ηνωμένου Βασιλείου.Ο 39χρονος διακοσμούσε μια σχολική αίθουσα, όταν με τις κινήσεις του «ενόχλησε» τη φωλιά μιας αράχνης του γένους Steatoda (false widow spider). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η αράχνη να τον τσιμπήσει στο πόδι, το οποίο έγινε διπλάσιο από το πρήξιμο. Ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Υπήρξε ένας πολύ έντονος πόνος και έπειτα το πόδι μου άρχισε να πρήζεται. Κατάφερα να πάω σπίτι, αλλά όταν έφτασα ο μηρός μου είχε γίνει διπλάσιος», περιγράφει ο άντρας στη Daily Star.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί με χειρουργική επέμβαση, αφαίρεσαν το δηλητήριο από το μηρό του. Ωστόσο, θα χρειαστούν άλλες 8 επεμβάσεις τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου οι γιατροί να «ξεπλύνουν» το δηλητήριο.

Ο Ricki Whitmore θα χρειαστεί εξάμηνη φυσιοθεραπεία για να περπατήσει ξανά, ενώ παραδέχεται πως «είμαι απλά τυχερός που έχω ακόμη το πόδι μου».

newsbeast.gr

Related posts

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ