Κώστας Γρίμπιλας προς τη νεκρή κόρη του:«Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες…»

Κώστας Γρίμπιλας προς τη νεκρή κόρη του: «Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες…»
Ένα συνταρακτικό μήνυμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας προς την 9 μηνών κόρη του, που έχασε ξαφνικά πριν από 40 μόλις μέρες.

«Άγγελε μου, 40 μέρες σήμερα από την τραγική ημέρα που πέταξες από την αγκαλιά μου. 40 μέρες που η απόλυτη ευτυχία μετατράπηκε στην απόλυτη δυστυχία! Χρυσή μου κόρη μου λείπεις πολύ … θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον φρικτό εφιάλτη σε θέλω πίσω, στην αγκαλιά μου!!! Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες…» έγραφε ο άτυχος πατέρας προς τη μικρή του που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς σαράντα μέρες.

Απαρηγόρητος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που βιώνουν όλο αυτό το διάστημα η οποία τους έχει βυθίσει στον απόλυτο πόνο και τη θλίψη. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας το 2008 είχε κερδίσει τη μάχη για τη ζωή όταν έκανε μεταμόσχευση και αποδέχτηκε την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζάμιτ ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από ξυλοδαρμό του στη Μύκονο.

ΔΕΙΤΕ :Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κώστα Γρίμπιλα:Ζητά την προσευχή όλων για τη ζωή της κόρης του

mothersblog.gr

Related posts

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ