Newsitamea.gr
AMEA news

Πάτρα : Laser Tag για ΑΜΕΑ στην Αγίου Νικολάου- Και η ομάδα volley του Απόλλωνα στην εκδήλωση!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Laser Tag για ΑΜΕΑ στην Αγίου Νικολάου
Μια εκδήλωση που γέμισε χαρά και γέλιο πραγματοποιήθηκε στον μώλο της Αγίου Νικολάου το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.
Η Battlefield Live Hellas που δραστηριοποιείται με το σύγχρονης τεχνολογίας ψυχαγωγικό παιχνίδι δράσης, γνωστό με την ονομασία Laser Tag εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζει το αφιλοκερδές πρόγραμμα για τα ΑμεΑ με σύνθημα “Η διασκέδαση είναι για όλους”.
Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να ασχοληθούν με πρωτοποριακές /ασυνήθιστες /καινοτόμες δραστηριότητες. Η εκδήλωση που έγινε ήταν αμιγώς ψυχαγωγική και πρόκειται για τη διοργάνωση ενός ομαδικού παιχνιδιού δράσης, μιας εξελιγμένης high tech έκδοσης του paintball.
Γι αυτόν τον λόγο στο παιχνίδι μπήκε και η γυναικεία ομάδα volley του Απόλλωνα που πήραν στα χέρια τους τα όπλα που ουσιαστικά “εξολοθρεύουν” εμπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία για μια συναρπαστική ψυχαγωγία.
Ο μώλος γέμισε κόσμο που υποστήριξαν το δικαίωμα για ψυχαγωγία των ΑμεΑ με μοναδικό σκοπό το γέλιο και την απόλαυση της χαράς του παιχνιδιού.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!
FireShot Screen
FireShot Screen 2
http://patrasevents.gr
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea