Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Το ζευγάρι με σύνδρομο Down που θέλει να αποκτήσει παιδιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το ζευγάρι με σύνδρομο Down που θέλει να αποκτήσει παιδιά

Δεν έχουν στήριξη ούτε από τους γονείς τους

Ένα νεαρό ζευγάρι με σύνδρομο Down θέλει απελπισμένα να παντρευτεί και να κάνει παιδιά αν και ακόμα και οι ίδιοι τους οι γονείς τους φοβούνται ότι ποτέ δε θα είναι έτοιμοι γι’ αυτό.

Ο Michael Cox και η Taylor Anderton από την Αυστραλία συναντήθηκαν πριν από έξι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν σε ένα ταξίδι στην Αμερική το περασμένο έτος. Τώρα έχουν σχέδια να παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. «Θέλουμε να αποκτήσουμε τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες και ένα γιο», λέει ο 25χρονος στην Australian Story και προσθέτει:

downdown2

«Δεν είναι δύσκολο να έχεις ένα παιδί. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι λένε πως είναι μια σκληρή δουλειά αλλά όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη που δείχνεις στο παιδί σου». Οι ίδιοι μάλιστα νιώθουν πολύ πληγωμένοι και λένε ότι αυτό είναι το μόνο που θέλουν πλέον στη ζωή τους, ζητώντας βοήθεια.

Η μητέρα της κοπέλας ωστόσο δηλώνει ότι την ανησυχεί πολύ αυτή η απόφαση που έχουν πάρει τα δύο παιδιά.

«Δεν πρόκειται να συμβεί, αυτό δεν μπορεί να συμβεί», λέει η ίδια και προσθέτει ότι ναι μεν οι οικογένειες θέλουν να στηρίξουν τα παιδιά και πιστεύουν στα όνειρά τους ώστε να ζήσουν ανεξάρτητα, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια μη ρεαλιστική προσδοκία που μάλλον θα αποτύχει.

downdown3

«Θα ήταν πολύ δύσκολο για ένα παιδί, να έχουν και οι δύο γονείς σύνδρομο Down. Δεν θα μπορούσαν να έχουν μια δουλειά και δεν θα μπορούσαν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο και δεν μπορούσαν να καταλάβουν την εργασία στα μαθηματικά», προσθέτει η μητέρα της κοπέλας.

Το νεαρό ζευγάρι είχε συμφωνήσει με τους γονείς του να καθυστερήσει το γάμο του αλλά παραμένουν αποφασισμένοι να κάνουν παιδιά μαζί και ζητούν βοήθεια για να αλλάξουν γνώμη στους γονείς τους.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika