Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Το ταλκ ενοχοποιείται για καρκίνο των ωοθηκών!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

talk1

Το ταλκ ενοχοποιείται για καρκίνο των ωοθηκών!!

 

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ταλκ κάθε μέρα, είτε μετά από το μπάνιο ή το ντους ή για τα μωρά στο επίμαχο σημεία. Κι αν σας λέγαμε ότι το ταλκ σε τακτική βάση μπορεί να εμφανίσει καρκίνο των ωοθηκών.

Για χρόνια, η Johnson & Johnson λέει το ίδιο πράγμα, ότι το προϊόν τους είναι ασφαλές για τις γυναίκες και τα παιδιά. Αυτό δεν φαίνεται να είναι σωστό με τις ενδείξεις που έχουμε. Η κλασική σκόνη έχει αποδειχθεί σε μελέτες, ότι αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου των ωοθηκών κατά 33%! Το προειδοποιητικό σήμα για το προϊόν, λέει μόνο για να κρατήσει μακριά από τα μάτια, και να αποφύγετε την εισπνοή.

«Πολλές ως 10.000 γυναίκες μπορεί να αναπτύξουν καρκίνο των ωοθηκών κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα της χρήσης της σκόνης ταλκ στο μωρό».

Υπάρχουν μελέτες που χρονολογούνται μέχρι το 1982, τα ευρήματα της μελέτης, ακόμη και το 1982, οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν τη σκόνη ήταν μέχρι και 300 φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο. “Στις 12 Αυγούστου, 1982, το New York Times με άρθρο και τίτλο« το ταλκ ενοχοποιείται για Καρκίνο». Η Johnson & Johnson παραδέχθηκε ότι γνώριζε το 1982 τη μελέτη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είχαν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο των ωοθηκών μετά από καθημερινή χρήση του ταλκ στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.»

Έτσι, αν η εταιρεία γνώριζε ότι το προϊόν ήταν επιβλαβής, γιατί άφησαν τους ανθρώπους καθημερινά να το χρησιμοποιούν και δεν είχανε βάλει μία προειδοποιητική ετικέτα; Για τα χρήματα, φυσικά, ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη μεγάλη εταιρεία. Ας ελπίσουμε ότι, οι πρόσφατες αγωγές θα δώσουν στην Johnson & Johnson ένα μάθημα, και θα χρησιμεύσει ως μια προειδοποίηση για τις γυναίκες που αγόραζαν το προϊόν. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν, δοκιμάστε το καλαμποκάλευρο με βάση ταλκ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea