Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Το 22ο ∆ιαπανεπιστηµιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

newsitamea2

Το 22ο ∆ιαπανεπιστηµιακό Συνέδριο Ακτινολογίας θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα από 12-14 Νοεµβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic.

Το ∆ιαπανεπιστηµιακό Συνέδριο είναι η κορυφαία ετήσια εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης µεταξύ των συναδέλφων της Ειδικότητάς µας αλλά και προς τους νέους Ακτινολόγους και τους Ειδικευόµενους στην Ακτινολογία.

Παράλληλος επίσης στόχος του Συνεδρίου είναι η αναφορά στην εκπαίδευση των Φοιτητών, αλλά και των Τεχνολόγων Ακτινολόγων και των Νοσηλευτών στα Ακτινολογικά Εργαστήρια.

Στο 22ο ∆ιαπανεπιστηµιακό Συνέδριο θα πραγµατοποιηθούν Στρογγύλες Τράπεζες καλύπτοντας όλες τις κύριες ενότητες της Ακτινολογίας, Κλινικά Φροντιστήρια και η καθιερωµένη Ερευνητική Συνεδρία των Πανεπιστηµιακών
Εργαστηρίων Ακτινολογίας. Αυτές στελεχώνονται από έγκριτους συναδέλφους Πανεπιστηµιακούς, Ιατρούς ΕΣΥ, Ιατρούς από τον Ιδιωτικό Τοµέα µε συµµετοχή και όµορων ειδικοτήτων (Πυρηνική Ιατρική, Ιατρική Φυσική, Ακτινοθεραπεία)

Οι Φυσικοί Ιατρικής συµµετέχουν στο Συνέδριο µε τον επίσηµο φορέα τους (ΕΦΙΕ) µε ευρεία παρουσία στο επιστηµονικό πρόγραµµα, η οποία περιλαµβάνει ερευνητική συνεδρία, συµµετοχή σε στρογγύλες τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια καθώς και προφορικές και ηλεκτρονικά αναρτηµένες ανακοινώσεις.

Οι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι συµµετέχουν επίσης µε τον επίσηµο φορέα τους (Πανελλήνιο Σύλλογο Τεχνολόγων Ακτινολόγων) µε στρογγύλη τράπεζα καθώς και προφορικές και ηλεκτρονικά αναρτηµένες ανακοινώσεις.

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στα πολλαπλά Κλινικά Φροντιστήρια, τα οποία καλύπτουν ευρύ φάσµα εφαρµογών διαγνωστικής και θεραπευτικής ακτινολογίας όσο και διεπιστηµονικών προσεγγίσεων. Θα έχουν περιορισµένο αριθµό συµµετεχόντων και θα παρακαλούσα ιδιαίτερα τους νέους συναδέλφους και ειδικευόµενους ιατρούς όπως δηλώσουν έγκαιρα συµµετοχή.

Επίσης µε την ιδιότητά µου ως Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας (ΕΚΑ), απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους όπως συµµετάσχουν στην Γενική Συνέλευση του ΕΚΑ που θα λάβει χώρα το Σάββατο 14
Νοεµβρίου 2015 ώρα 12.30-13.30 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic αίθουσα Olympia, ανεξάρτητα εάν είναι ή δεν είναι µέλη του ΕΚΑ, µε δικαίωµα λόγου.

Ευελπιστώ να µπορέσουµε να συζητήσουµε γενικά θέµατα που απασχολούν την ειδικότητά µας.
Με φιλικούς χαιρετισµούς και εκτίµηση
Νικόλαος Κελέκης
Καθηγητής Ακτινοδιαγνωστικής Πανεπιστηµίου Αθηνών
Πρόεδρος του Συνεδρίου
1
Μήνυµα Προέδρου του Συνεδρίου
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Κελέκης Ν.
ΑΝΤΙΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Μπρούντζος Η.
CMYK
2
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕ∆ΡΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea