Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Τέλεια χέρια σε 1 λεπτό με αυτή τη σπιτική συνταγή!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

xeria

Τέλεια χέρια σε 1 λεπτό με αυτή τη σπιτική συνταγή!!

Κάθε γυναίκα που φροντίζει την εμφάνισή της, ονειρεύεται όμορφα χέρια. Τα χέρια των γυναικών πρέπει να είναι πάντα πεντακάθαρα. Τα ακριβά προϊόντα φροντίδας για τα χέρια δεν είναι πάντα τόσο αποτελεσματικά όσο τα σπιτικά προϊόντα και ειλικρινά τα περισσότερα από αυτά απέχουν πολύ από το να είναι φυσικά. Με τη βοήθεια αυτού του σπιτικού scrub μπορείτε να κάνετε το δέρμα των χεριών σας απαλό σαν μετάξι, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Προετοιμάστε το scrub, εφαρμόστε το στα χέρια σας, τρίψτε το δέρμα και ξεπλύνετε. Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε το δύο φορές την εβδομάδα.

Σπιτικό scrub για μαλακά και απαλά χέρια -Συνταγή:

Θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Ρίξτε τη ζάχαρη στην παλάμη σας και προσθέστε το ελαιόλαδο.

Τρίψτε το μείγμα της ζάχαρης και του λαδιού ανάμεσα στις παλάμες σας, και στη συνέχεια εφαρμόστε το στα χέρια. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε επίσης να τρίψετε τα πετσάκια και έτσι να τα προετοιμάσετε για μανικιούρ.

Μετά τη θεραπεία πλύνετε καλά τα χέρια σας και απλώστε ενυδατική κρέμα. Όταν η κρέμα απορροφηθεί, θα νιώσετε το πόσο μαλακά και απαλά θα είναι στα χέρια σας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποιες περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν την εισαγωγή του ασθενή σε ΜΕΘ

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika