Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στιγμές τρόμου για μητέρα και ενός έτους παιδάκι – Αναποδογύρισαν ξαφνικά μέσα στο όχημά τους!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Στιγμές τρόμου για μητέρα και ενός έτους παιδάκι – Αναποδογύρισαν ξαφνικά μέσα στο όχημά τους!!!

 

35χρονη μητέρα μαζί με το παιδί της στάθμευσαν με το αυτοκίνητό τους έξω από περίπτερο στην Πάφο
– Ένα δεύτερο όχημα που κινούνταν στη λεωφόρο προσέκρουσε με βίαιο τρόπο πάνω τους!
– Η 65χρονη οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
– Στο σκηνή έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αστυνομία

Όλα φάνταζαν ήρεμα και φυσιολογικά όταν μια 35χρονη μητέρα, το μεσημέρι, μαζί με το μόλις ενός έτους παιδάκι της και τον σύζυγό της, στάθμευσαν με το αυτοκίνητό τους έξω από ένα περίπτερο για να κάνουν τα ψώνια τους.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από περίπτερο στην λεωφόρο Αγαπήνωρος της Πάφου, όταν ο σύζυγο της 35χρονης κατέβηκε από αυτό για να αγοράσει κάτι από το περίπτερο, η 35χρονη μαζί με το παιδί της έζησαν για λίγα λεπτά στιγμές φρίκης.

Ξαφνικά ένα δεύτερο όχημα που κινούνταν στη λεωφόρο προσέκρουσε με βίαιο τρόπο πάνω στο σταθμευμένο τους όχημα, με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει!

Αμέσως προκλήθηκε πανδαιμόνιο, αφού τόσο οι επιβαίνοντες το πρώτου οχήματος όσο και οι αυτόπτες μάρτυρες πάγωσαν από τον φόβο τους.

Το δεύτερο όχημα που προκάλεσε τον πανικό, το οδηγούσε μια 65χρονη οδηγός, βρετανικής καταγωγής, η οποία όταν υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, φάνηκε ότι τα αποτελέσματα ήταν πολύ πιο πάνω από το επιτρεπτό όριο, 118 μg%, αντί 22.

Μετά τη σύγκρουση που προκλήθηκε η αλλοδαπή, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν τραυματίσθηκε, ενώ στη σκηνή όπου συνέβη το περιστατικό κλήθηκαν άμεσα ασθενοφόρα και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους δύο τραυματίες από το πρώτο όχημα με την μητέρα και το παιδί.

Η 35χρονη και το ενός έτους παιδάκι της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ιατρικών τους εξετάσεων, φαίνεται πως η κατάσταση τους, είναι εκτός κινδύνου.

Όσο για την 65χρονη που προκάλεσε το ατύχημα μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να δώσει κατάθεση και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή φωτογραφίας: pafosnet.com

 

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika