Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σπαρακτικά μηνύματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Όλη η Ελλάδα θρηνεί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

giakoumakis3

Σπαρακτικά μηνύματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Όλη η Ελλάδα θρηνεί

Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων, αλλά και των ανθρώπων που ούτε καν γνώρισαν τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη στα social media.

Η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων “πάγωσε” όλη την Ελλάδα.

Νέοι και νέες που συμμετείχαν στις έρευνες και τις κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό του 20χρονου ή απλά παρακολουθούσαν εδώ και 40 ημέρες το θρίλερ των ερευνών, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον χαμό του παλικαριού και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια.

Και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσω του Facebook, ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται γι’ αυτή την τραγωδία.

1

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του ,μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει , κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια !Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε…..»

2

«Ευλογημένο μου παιδάκι κάλο παράδεισο…Ο Μεγαλοδυναμος,η Παναγια και όλοι οι Αγιοι ας αναπαύσουν την πονεμένη σου ψυχούλα!!!Αμήν…»

3

«Καλό ταξίδι φίλε μου τώρα πια θα μας βλέπεις από ψιλά και σου ορκίζομαι πως η ψυχή σου θα βρει γαλήνη…Δεν σε ήξερα κανείς μας δεν σε ήξερε όμως όλοι ανησυχούσαν για εσένα…Κάλο ταξίδι αδερφέ …»

www.newsit.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika