Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Συγκινητική ιστορία Αγάπης δύο Παιδιών που πάσχουν από Καρκίνο, θα σας Κάνει να Αναθεωρήσετε πολλά!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
2
Αυτή η ιστορία αγάπης θα ακουμπήσει τις καρδιές όλων μας. Η 12χρονη Stella από την Νέα Υόρκη έχει ερωτευθεί τον Lucas Lowe.

Έχουν πολλά κοινά, συμπεριλαμβανομένου και κάτι πολύ λυπηρού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο πάλευαν ενάντια σε μία πολύ θανατηφόρα μορφή καρκίνου.

Έπασχαν και οι δύο από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Αυτός ο τύπος καρκίνου έχει συμπτώματα όπως πυρετό, πόνους στις αρθρώσεις και έντονη κόπωση στην αρχή, αλλά γρήγορα μπορεί να χειροτερέψει πολύ. Έχουν κάνει και οι δύο χημειοθεραπείες σε αρκετά νοσοκομεία.

3

Έχουν κάνει επίσης μεταμόσχευση μυελού των οστών – μία πολύ επίπονη διαδικασία.

4

Δέθηκαν όμως πολύ γρήγορα και βρήκαν τεράστια υποστήριξη ο ένας στον άλλον όταν το χρειαζόντουσαν. Καθώς μεγάλωναν, η φιλία τους μετατράπηκε σε μία πρώτη αγάπη.

5

Ο Lucas είπε περήφανος: “Της άρεσα εδώ και πολύ καιρό και μου άρεσε και μένα. Γι’αυτό τώρα είμαστε μαζί. “

Το ζευγάρι αυτό κάνει λίγο πιο ασυνήθιστα πράγματα από ότι κάνει ένα ζευγάρι της ηλικίας τους. Πηγαίνουν μαζί για φαγητό ή περνούν το απόγευμα τους παίζοντας επιτραπέζια.

6

Και ήδη έχουν δώσει το πρώτο τους φιλί: “Αλλά μόνο στο μάγουλο. Δεν τους επιτρέπεται να φιληθούν χωρίς τις μάσκες τους, αλλά εκείνη το κάνει έτσι και αλλιώς,” είπε ο Lucas. Η Stella νιώθει πολύ χαρούμενη όταν είναι μαζί του. “Ναι, έχω όλες αυτές τις δυσκολίες, όλα αυτά τα απαίσια πράγματα και δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τον Lucas.”

7

Η ασθένεια αυτή τους έχει κάνει αχώριστους και πολύ πιο ώριμους από παιδιά της ηλικίας τους. Η Stella όμως δεν τα πάει πολύ καλά και οι γιατροί προσπαθούν να καταλάβουν το λόγο.

8

Ο Lucas αποφάσισε να φτιάξει ένα συγκινητικό βίντεο για την κοπέλα του για να της δώσει δύναμη να συνεχίσει. Δείτε το!

Ο Lucas έδωσε στην Stella ένα δαχτυλίδι φιλίας για να της δείξει πως νοιάζεται για εκείνη.

9

Οι γονείς τους έχουν μείνει έκπληκτοι με την αγάπη τους και λένε πως συμπεριφέρονται σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στο νεαρό ζευγάρι για να συνεχίσει να πολεμάει και μακάρι κάποια στιγμή να ζουν μαζί, απαλλαγμένοι από τον καρκίνο!

 

 

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika