Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πατέρας: «Οι ουλές σου είναι όμορφες γιε μου»!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πατέρας: «Οι ουλές σου είναι όμορφες γιε μου»!

Ζήτησε από τους χρήστες του facebook να βοηθήσουν . Μεγάλη ανταπόκριση είχε η έκκληση ενός πατέρα στους χρήστες του διαδικτύου, από τους οποίους ζητούσε να τον βοηθήσουν ώστε να νιώσει ο γιος του καλύτερα. Ο Αμερικανός Μαρκ Τζεντλ ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του 7χρονου γιου του Κάρτερ με τις ουλές στο σώμα του από τις συνεχείς επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, και αυτή αμέσως έγινε viral!

Mark-Gentle.jpg
Συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes και μοιράστηκε πάνω από 100.000 φορές, μέσα σε δύο μέρες, προκαλώντας απίστευτη συγκίνηση στον πατέρα.

«Ήμασταν λίγο διστακτικοί να το δημοσιεύσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό. Ο Κάρτερ έβγαλε τους επιδέσμους αυτό το πρωί. Έκλαιγε επί 45 λεπτά όταν είδε τα σημάδια του. Έλεγε ότι φοβάται πως ο κόσμος θα τον περάσει για άσχημο. Αυτό ήταν κάτι δύσκολο να το ακούς ως γονιός. Του είπαμε ότι οι ουλές του είναι όμορφες και τον κάνουν να μοιάζει με υπερήρωα. Πόσα like μπορεί να συγκεντρώσει ο Κάρτερ για τη γενναιότητά του;»,ήταν το μήνυμα του πατέρα στο Facebook.

ghdjkdghj.jpg
Ο μικρός Κάρτερ γεννήθηκε με ανωμαλίες στην καρδιά και έχει μέχρι στιγμής υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Ο ίδιος στενοχωρήθηκε πολύ όταν είδε στον καθρέφτη τις ουλές στο σώμα του, από την τελευταία επέμβαση για επιδιόρθωση του βηματοδότη του, και ο Μαρκ σκέφτηκε αυτό τον τρόπο για να του φτιάξει το κέφι.

«Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία απλά σκεπτόμενος ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό μάθημα για τον Κάρτερ που θα ενίσχυε την αυτοπεποίθησή του και αυτό έγινε», δήλωσε ο πατέρας συγκινημένος.

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika