Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Πώς να μειώσετε το ροχαλητό με έναν απλό χυμό!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

roxalito-therapia

Πώς να μειώσετε το ροχαλητό με έναν απλό χυμό!

Εάν έχετε περάσει ποτέ μια νύχτα κοντά σε κάποιον που ροχαλίζει, ξέρετε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι. Εκτός ότι σας κρατάει ξύπνιους, το ροχαλητό είναι επίσης πολύ κακό γιατί δεν γνωρίζει ο ίδιος το λόγο που ροχαλίζει.

Όλα τα προϊόντα του αντι-ροχαλητού στην αγορά , είναι πολύ ακριβά και παραπέμπουν σε χειρουργική επέμβαση. Κάποιος που πάσχει από το ροχαλητό , να ανησυχεί για το τι λειτουργεί σωστά και τι όχι. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του ροχαλητού σας, αυτή η πολύ απλή λύση είναι ένα εξαιρετική για να ξεκινήσετε και να δείτε αν μπορείτε να περιορίσετε το ροχαλητό σας, χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα ή υποβάλλοντας τον εαυτό σας σε χειρουργική επέμβαση.

Μία από τις πιο κοινές αιτίες του ροχαλητού είναι η παχυσαρκία. Χάνοντας βάρος μπορεί να διευκολύνετε ή ακόμη και να εξαλείψετε το ροχαλητό. Η άλλη κοινή αιτία του ροχαλητού είναι η υπερβολική παραγωγή βλέννας. Η ακόλουθη συνταγή με το ποτό αυτό βοηθά και για τις δύο αιτίες του ροχαλητού. Βοηθά στην απώλεια βάρους, παρέχοντας μια μεγάλη πηγή θρεπτικών συστατικών η οποία έχει υψηλή θερμιδική αξία τροφίμων. Ο χυμός βοηθά στη περίσσεια βλέννα, λόγω της αντι-φλεγμονώδους φύσης των φρούτων και των λαχανικών, η οποία διευκολύνει την παραγωγή βλέννας στις ρινικές διόδους. Η παρασκευή του χυμού των λαχανικών είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να πάρετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά από τις τροφές που τρώτε.

Εδώ είναι μια συνταγή εύκολη για ένα χυμό που μπορείτε να πιείτε για να μειώσετε την παραγωγή βλέννας στο σώμα σας, και ως εκ τούτου να μειώσετε την ένταση του ροχαλητού σας.

Συστατικά Στοιχεία:
2 καρότα
2 μήλα
1 μεγάλο κομμάτι φρέσκο τζίντζερ
Χυμό λεμόνι (1/4 χυμό λεμόνι)

Πάρτε όλα αυτά τα συστατικά και ανακατέψτε τα καλά στον αποχυμωτή σας.Πείτε ένα ποτήρι από το μείγμα 3 φορές την ημέρα και θα δείτε μείωση του βάρους, της βλέννα, και του ροχαλητού.

* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

Efi Nika

Το κοινό παυσίπονο που μας προστατεύει από τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Efi Nika

Νέας γενιάς τεχνητό γλυκαντικό σε γλυκά, αναψυκτικά βλάπτει το έντερο, λένε οι ειδικοί

Efi Nika