Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «οι γιατροί μου είχαν αποκλείσει το ότι θα γίνω μητέρα»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

110

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «οι γιατροί μου είχαν αποκλείσει το ότι θα γίνω μητέρα»

 

«Οι γιατροί δεν μου έδιναν καμία πιθανότητα να γίνω μητέρα», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μία» η Πέγκυ Τρικαλιώτη, περιγράφοντας πώς κατάφερε τελικά να φέρει στον κόσμο την κορούλα της, αλλά και το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις προσπάθειες να γίνει μητέρα: «δυσκολεύτηκα να αποκτήσω το παιδί που έχω. Στην αρχή πανικοβλήθηκα, μετά απογοητεύτηκα και μετά βρήκα έναν υπέροχο γιατρό και στο τέλος πίστεψα τόσο πολύ ότι θα συμβεί… δεν ξέρω πώς τα κατάφερα!».

«Κάποια στιγμή είχα στα χέρια μου ένα χαρτί που έγραφε ότι είχα 0,01% πιθανότητες να γίνω μητέρα», συνέχισε η Πέγκυ και, συμπληρώνοντας ότι έμαθε για τον ερχομό του πελαργού μέσα από μία αιματολογική εξέταση, πρόσθεσε: «έμεινα ακίνητη! Είπα ότι για τους επόμενους εννέα μήνες δεν θα κινηθώ. Δεν την απόλαυσα την εγκυμοσύνη γιατί είχα μεγάλο άγχος και φόβο. Μετά τον έκτο μήνα άρχισα να την χαίρομαι».

Τονίζοντας ότι ο σύζυγός της ήταν δίπλα της και της έδινε κουράγιο, η ηθοποιός δεν έκρυψε την επιθυμία να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, το οποίο είχε σκεφτεί και πριν αποκτήσει την κορούλα της.

«Εύχομαι όλες οι γυναίκες που προσπαθούν, με οποιονδήποτε τρόπο, να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα μωρό, γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτό», κατέληξε η Πέγκυ.

 

 

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika