Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το παιχνίδι της μοίρας για την 21χρονη στο ασανσέρ του θανάτου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το παιχνίδι της μοίρας για την 21χρονη στο ασανσέρ του θανάτου

 

Το παιχνίδι της μοίρας για την 21χρονη στο ασανσέρ του θανάτου

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε σε κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών ειδών στον Φάρο Ψυχικού, με θύμα μια 21χρονη γυναίκα.

Η μοίρα φαίνεται πως έπαιξε τραγικό παιχνίδι στο αδικοχαμένο κορίτσι, το οποίο είχε προσληφθεί στο κατάστημα της οδού Ομήρου 9 μόλις πριν από μία εβδομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους εργαζομένους, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που επιτέλους είχε καταφέρει να βρει δουλειά, ύστερα από αρκετό καιρό. Λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όμως ο θάνατος της έστησε καρτέρι μέσα στο ασανσέρ.

Η νεαρή υπάλληλος προσπάθησε να κατεβάσει με τον ανελκυστήρα μια μεταλλική σκάλα από τον 1ο όροφο στο ισόγειο. Μπήκε στο ασανσέρ με τη σκάλα και τότε εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Η σκάλα χτύπησε κάποιο κινούμενο σημείο του ασανσέρ, μπλόκαρε όλος ο ανελκυστήρας, αλλά συγχρόνως εγκλώβισε και την άτυχη κοπέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σκάλα έπνιξε την άτυχη γυναίκα, αφού τη σήκωσε ψηλά, με αποτέλεσμα να την παγιδεύσει και στο τέλος να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό! Το ασανσέρ σταμάτησε επιτόπου προτού φτάσει στο ισόγειο και χτύπησε άμεσα ο συναγερμός του καταστήματος. Ανυποψίαστοι οι υπάλληλοι του καταστήματος, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά μάταια. Ετσι ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο και κατάφεραν να επαναφέρουν το ασανσέρ στο ισόγειο.

Ανοίγοντας όμως την πόρτα του, ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής υπέστησαν σοκ όταν αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα. Αμέσως προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, αλλά η 21χρονη δεν είχε σφυγμό

 

www.madata.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika