Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Παράτησαν το γιο τους επειδή είχε σύνδρομο Down και τώρα θέλουν να βάλουν χέρι στα λεφτά του!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

sindromo-down

Παράτησαν το γιο τους επειδή είχε σύνδρομο Down και τώρα θέλουν να βάλουν χέρι στα λεφτά του!

Έχει συγκλονίσει η ιστορία του μικρού Γκάμι

Τα όσα πέρασε ο μικρός Γκάμι με σύνδρομο Down , ο οποίος εγκαταλείφθηκε από ένα ζευγάρι Αυστραλών λίγο μετά τη γέννηση του επειδή έχει σύνδρομο Down είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο το περασμένο έτος.

Ο Ντέιβιντ και η Γουέντι Φάρνελ απέκτησαν τον Γκάμι (σύνδρομο Down ) με παρένθετη μητέρα από την Ταϊλανδή. Είχαν ισχυριστεί ότι εκείνη δεν τους έδινε τον Γκάμι και πως είχαν σκοπό να τον πάρουν μαζί τους στην Αυστραλία.

9387989_thumb.jpg

Άνθρωποι οι οποίοι συγκινήθηκαν από την ιστορία του μικρού, δώρισαν περισσότερα από $235.000 προκειμένου να βοηθήσουν την γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, την Πατάραμον Τσάνμπουα, να πληρώσει τους γιατρούς που τον φροντίζουν.

Thailand-baby-gamm_2995036b.jpg
Η παρένθετη μητέρα με τον μικρό Γκάμι

Υπενθυμίζεται ότι η Ταϊλανδή παρένθετη μητέρα τον μεγαλώνει μόνη της αφότου οι γονείς του πήραν την δίδυμη υγιή αδερφή του, παρατώντας τον, λόγω του προβλήματος υγείας που έχει.

pg-26-gammy-1-ap-ch9.jpg
Ντέιβιντ και Γουέντι Φάρνελ

Μάλιστα σύμφωνα με ξένα sites, προέκυψε ότι ο βιολογικός πατέρας του Γκάμι, είναι καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτός και η σύντροφός του, «μυρίστηκαν» χρήμα και πάνε να «βάλουν» χέρι στο ποσό που μάζεψε ο κόσμος για τον μικρό και γλυκύτατο Γκάμι με σύνδρομο Down . Αυτό αποκάλυψε ο ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Across the Water, το οποίο υποστηρίζει παιδιά από την Ταϊλάνδη.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika