Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν έπεσε σε κώμα οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίσες. Η συζυγός του όμως κράτησε την υπόσχεση τους…Η πίστη και η ελπίδα της ανταμείφθηκαν !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

63384

Ο Ματ και η Ντανιέλ Ντέιβις από την Καλιφόρνια είχαν μόλις υποσχεθεί ότι θα αγαπούν ο ένας τον άλλο και στις καλές και στις άσχημες στιγμές, όταν τους χτύπησε την πόρτα η τραγωδία και τέσταρε την υπόσχεσή τους με το σκληρότερο τρόπο.

Ο Ματ, έπειτα από την εμπλοκή του σε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, έπεσε σε κώμα και οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες σωτηρίας. Όμως, όταν σκέφτηκαν να τερματίσουν τη ζωή του, η Ντανιέλ αρνήθηκε να εγκαταλείψει το νέο της σύζυγο.

Ο Ματ είχε πολλά σπασμένα οστά, βλάβες σε πολλά εσωτερικά όργανα και σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Τα προγνωστικά δεν ήταν θετικά.

12b1c70b33d6562cdc62a63868ecdabb

049a94186071b18fb71b269d0cae7bdc

Η Ντανιέλ βρισκόταν σε απόγνωση. «Δεν είχαμε καμία ελπίδα να ξεκινήσουμε την κοινή μας ζωή. Όμως, δεν ήθελα να τα παρατήσω», θυμάται. Ο Ματ είχε χάσει τον πατέρα του πριν από 2 χρόνια και η μητέρα του ήταν πολύ άρρωστη για να τον φροντίσει. Η μόνη που έμεινε για να τον φροντίζει ήταν η Ντανιέλ, όμως η αγάπη της γι’ αυτόν της έδωσε όλη τη δύναμη που χρειαζόταν. Τον έφερε σπίτι και παράτησε ο,τιδήποτε άλλο για να είναι στο πλευρό του κάθε πιθανή στιγμή.

aa0ab6a0cc3a32add53f904a4fff75f5

Έπειτα από τρεις ατέλειωτους μήνες, η πίστη και η ελπίδα της ανταμείφθηκαν όταν συνέβη κάτι απίστευτο. Ο Ματ άνοιξε τα μάτια του! Η καρδιά της Ντανιέλ χτυπούσε δυνατά καθώς παρατηρούσε πως προσπαθούσε να μιλήσει. Με την ενθάρρυνσή της, κατάφερε τελικά να ψιθυρίσει τη φράση «Προσπαθώ». Η Ντανιέλ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε. «Ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα ακούσει ποτέ», θυμάται.

df905d2c54a8d2861d28826eb0f88c6f

Ο Ματ είχε καταφέρει να διαψεύσει τα προγνωστικά και άρχισε να προσπαθεί σκληρά για να επιστρέψει στην κανονική ζωή. Έπρεπε να μάθει πολλά βασικά πράγματα και πάλι, όπως να μιλάει, να στέκεται και να περπατάει. Όμως, η πρόοδός του ήταν σταθερή και η Ντανιέλ ήταν χαρούμενη που ξαναείχε τον σύζυγό της και πάλι στο πλάι της. Ο Ματ ακόμη δυσκολεύεται να θυμηθεί ορισμένα πράγματα που συνέβησαν πριν το ατύχημα, όπως τη σχέση του με τη σύζυγό του και το γάμο τους. Όμως, παρόλο που το ατύχημα τού έσβησε τις μνήμες, δεν του έσβησε την αγάπη για τη σύζυγό του και είναι απολύτως βέβαιος πως είναι με το κατάλληλο πρόσωπο. «Είμαι τόσο χαρούμενος που παντρεύτηκα τη Ντανιέλ», ανέφερε. Και είχε απόλυτο δίκιο. Και αυτό επειδή χωρίς την αθάνατη αγάπη και την αποφασιστικότητά της, ο Ματ ίσως να μην ήταν στη ζωή σήμερα.

d73e68dfc2f2b1fb7f6deb80b7b6c733

Παρόλο που οι γιατροί τον είχαν ξεγράψει, ο Ματ κατάφερε να τους αποδείξει πως έκαναν λάθος και κέρδισε τη ζωή του πίσω χάρη στη δύναμη που του χάρισε η αγάπη της συζύγου του. Εάν υπάρχει κάποιο ζευγάρι στον κόσμο που είναι μία γροθιά, αυτοί είναι σίγουρα ο Ματ και η Ντανιέλ. Και παρόλο που ο Ματ δεν θυμάται κάποιες από τις κοινές τους στιγμές, το νέο ζευγάρι, τουλάχιστον τώρα, έχει την ευκαιρία ξανακτίσει την κοινή ζωή του σε νέα βάση.

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνων www.hefty.co  (Αναδημοσίευση από www.diply.com www.bild.de)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika