Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νίκησε τον καρκίνο και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει το κοινό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3405261

 

Νίκησε τον καρκίνο και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει το κοινό

To θέμα με τον καρκίνο δεν είναι μόνο ότι είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια η οποία αρκετές δυστυχώς φορές, αποδεικνύεται μοιραία, αλλά είναι κάτι το οποίο σου επιτρέπει να το προλάβεις ή έστω να το προσπαθήσεις. Όταν οι γιατροί λοιπόν, και οι διάφορες οργανώσεις, φωνάζουν για την έγκαιρη διάγνωση και φυσικά την πρόληψη, δεν το κάνουν μόνο για να το κάνουν, αλλά γιατί πραγματικά είναι δυνατό να βγει κάτι καλό μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

Ο 31χρονος Thomas Cantley ο οποίος το 2009 διεγνώσθη με καρκίνο του προστάτη και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση του ενός όρχεως, αποφάσισε να συμβάλει στην ενημέρωση και γενικότερα την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και κυρίως των αντρών με έναν ιδιαίτερο, συγκινητικό και παράλληλα χιουμοριστικό τρόπο.

Τι έκανε; Πήρε μία τεράστια υφασμάτινη μπάλα, το μέγεθος και το σχήμα φυσικά συνδέονται άμεσα με το σημείο όπου είχε καρκίνο, και δήλωσε ότι θα τη σπρώξει από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη. Το εγχείρημα ονομάστηκε Ball Push ενώ μέχρι στιγμής ο Thomas βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη.

Όπως αντιλαμβάνεστε έχει ήδη γίνει star στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ενώ όπως όλα δείχνουν η προσπάθειά του έχει σημαντικά αποτελέσματα.

3

1

Πηγή: www.queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika