Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

567

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ!

Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι και την επόμενη Πέμπτη

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή (05-12-2014) στη βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή (05-12-2014) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στο βόρειο Ιονιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις νυχτερινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.

Το Σάββατο (06-12-2014) τα έντονα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Πώς θα συνεχίσει η εβδομάδα

Κυριακή 07-12-2014

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ασθενήσουν στα δυτικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 08-12-2014

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές.
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 ενισχυμένοι από το απόγευμα και τη νύχτα στο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα βόρεια.

Τρίτη 09-12-2014

Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις που τη νύχτα θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Τετάρτη 10-12-2014 και Πέμπτη 11-12-2014

Καιρός: νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

www.protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika