Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 11χρονης μητέρας!!! – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 11χρονης μητέρας!!! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου άσκησε η εισαγγελέας Ανηλίκων για την υπόθεση της 11χρονης Μαρίας που το απόγευμα της Κυριακής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η υπόθεση που σόκαρε την ελληνική κοινωνία πριν από λίγες ημέρες οδήγησε την εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση να αναζητήσει τους υπεύθυνους της εγκυμοσύνης της 11χρονης.

Όπως αποκάλυψε η 29χρονη μητέρα της 11χρονης, πατέρας του νεογέννητου είναι ένας 17χρονος συγγενής τους που φιλοξενούνταν στο σπίτι τους για κάποιους μήνες μέχρι να βρει δουλειά.

Όπως δήλωσε στο cretapost.gr ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, η αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών θεωρείτε κακούργημα και φέρει ποινή τουλάχιστον 20 χρόνια κάθειρξης.

Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων του Ηρακλείου έχει δώσει εντολή για να ερευνηθεί το θέμα σε βάθος προκειμένου να εντοπιστεί ο πατέρας του παιδιού και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Με εντολή του εισαγγελέα το υγιέστατο κοριτσάκι που γέννησε η 11χρονη την περασμένη Κυριακή θα παραμείνει στο νοσοκομείο και μετά το τέλος της νοσηλείας του. Αντίθετα η μητέρα του, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Πηγή: cretapost.gr

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika