Newsitamea.gr
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΓΕΙΑ

Mobile εφαρμογή το αύριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Mobile εφαρμογή το αύριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Mobile εφαρμογή το αύριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Μία καινοτόμο εφαρμογή μέσω κινητών τηλεφώνων μπήκε στην  υπηρεσία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Συγκεκριμένα η διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και επιχειρηματικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας GLOBO, και η πρωτοποριακή στη χώρα μας και διεθνώς Ιατρική Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ, , παρουσίασαν, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τη νέα εφαρμογή “EMBRYOGENESIS”.

Πρόκειται για μια καινοτόμα εφαρμογή, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη, και απευθύνεται σε υπογόνιμα ζευγάρια που θα υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να προγραμματίσουν ιατρικό ραντεβού, προσφέροντας  τη δυνατότητα να έχουν τις πληροφορίες που αφορούν στο δικό τους κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης διαθέσιμες απευθείας από τη φορητή τους συσκευή (smartphone ή tablet).

Ειδικότερα, με την εφαρμογή “EMBRYOGENESIS”, οι χρήστες μπορούν να μηδενίσουν την ανασφάλεια και το άγχος που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς είναι για πρώτη φορά σε θέση να παρακολουθούν όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από την κινητή τους συσκευή, έχοντας πρόσβαση σε φωτογραφίες του εμβρύου σε όλες τις φάσεις της γονιμοποίησης, ενώ μπορούν να αποθηκεύουν και φωτογραφίες από τους υπερήχους που πραγματοποιούνται στα τελευταία στάδια της συγκεκριμένης διαδικασίας. Επίσης, θα μπορούν να βλέπουν το ιστορικό εξετάσεων ή προσπαθειών εξωσωματικής του παρελθόντος. Επιπρόσθετα, μέσω της εφαρμογής, εύκολα και γρήγορα, μπορούν να προγραμματίσουν το επόμενο ραντεβού με το γιατρό τους ή κάποια εξέταση, ενώ θα λαμβάνουν ειδοποίηση όταν η μέρα και η ώρα του ραντεβού πλησιάζει.

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, iOS, Android, Windows Phone.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποιες περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν την εισαγωγή του ασθενή σε ΜΕΘ

Efi Nika

Σάκχαρο: Ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε κάθε ηλικία

Efi Nika

Μπορώ να πιω αλκοόλ όσο παίρνω αντιβίωση;

Efi Nika