Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το κορίτσι που έκανε την πιο γλυκιά κίνηση του κόσμου και δέχτηκε τον ρατσισμό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5db4686bd

Το κορίτσι που έκανε την πιο γλυκιά κίνηση του κόσμου και δέχτηκε τον ρατσισμό

Συνηθίζουμε να λέμε ότι τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια, η οποία τις περισσότερες φορές, ίσως και όλες, πληγώνει ανεπανόρθωτα, και όχι μόνο τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες. Και αν για ένα παιδί, είναι ίσως κάπως δύσκολο να σκεφτεί κάποιον πέρα από τον εαυτό του, γιατί πολύ απλά είναι παιδί, υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που συγκινούν και μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία.

Η 10χρονη Jetta Fosberg λοιπόν, η οποία διέθετε υπέροχα καστανόξανθα μαλλιά, και το τονίζουμε αυτό, αποφάσισε να κουρέψει τα μακριά της μαλλιά, και να τα δωρίσει στο Wigs for Kids, έναν οργανισμό που βοηθάει παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους έπειτα από θεραπείες κατά του καρκίνου.

Δυστυχώς, και παρόλο που πλέον η μικρή Jetta κυκλοφορεί με αγορίστικο κούρεμα, το οποίο βέβαια όπως δηλώνει λατρεύει, οι γονείς της δηλώνουν συγκινημένοι και περήφανοι για την μικρή τους, ενώ η μαμά της παραδέχτηκε ότι την προτιμάει με τα μαλλιά της κοντά. Ωστόσο, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, υπάρχουν και εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι την υπέροχη αυτή κίνηση της μικρής, και αυτοί ήταν μια ομάδα συμμαθητών της, οι οποίοι από τότε που κουρεύτηκε δεν έχουν σταματήσει να την κοροιδεύουν.

Η ίδια βέβαια, και παρόλο που έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα για τη συμπεριφορά των αγοριών στο σχολείο, δηλώνει ότι δεν την ενοχλεί και πως η ίδια είναι ευτυχισμένη και περήφανη για τον εαυτό της. Να λοιπόν που υπάρχουν και κάποια πολύ φωτεινά παραδείγματα, που πιστεύαμε ότι βλέπαμε μόνο στις ταινίες.

Πηγή: www.queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika