Newsitamea.gr
ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κανείς δεν πήγε στο Πάρτι αυτής της Κοπέλας που πάσχει από Αυτισμό και τώρα το Διαδίκτυο αναλαμβάνει Δράση!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Αυτή είναι η Hallee Sorenson, ένα 18χρονο κορίτσι με αυτισμό. Αυτή η φωτογραφία είναι από το προηγούμενο πάρτι γενεθλίων της, στο οποίο δεν εμφανίστηκε κανείς από τους συμμαθητές της κι έτσι γιόρτασε μόνη της.

3

Η ξαδέρφη της, Rebecca Prefontaine, είπε σε μια δημοσίευση στο Facebook, ότι η ξαδέρφη της ήταν πολύ ενθουσιασμένη για τα γενέθλια της και το πάρτι που θα έκανε για τους 20 φίλους της, αλλά απογοητεύτηκε πολύ που κανείς τους δεν ήρθε.

Η μητέρα της, Allyson Seel-Sorenson, είπε ότι η κόρη της αγαπάει όλο τον κόσμο και ότι ήταν σπαρακτικό να την βλέπει μόνη της να κλαίει.

“Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις σε ένα παιδί σαν την Hallee, που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Πληγώθηκε για πρώτη φορά στην ζωή της. Για μένα, σαν γονιό, ήταν φρικτό.”

4

Η μητέρα της είπε ότι η φωτογραφία έγινε viral όταν η αδερφή της κάλεσε για να ρωτήσει γιατί δεν ανέβαζαν φωτογραφίες από το πάρτι.

“Ήμουν κάπου κρυμμένη και έκλαιγα”, είπε. Μετά έφυγαν, χάρισαν το φαγητό σε ένα άσυλο αστέγων και πήγαν σπίτι. Τώρα, η Prefontaine ζητάει από τον κόσμο να στείλει κάρτες στην ξαδέρφη της για τα 19α γενέθλια της που είναι τον Ιούλιο – και ήδη έχουν φτάσει αρκετές!

5

6

“Η Hal λατρεύει τα γράμματα – είναι το καλύτερο δώρο για εκείνη. Αν έχετε χρόνο και μπορείτε να της στείλετε μια κάρτα, θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων”, λέει η μητέρα της.

Η Prefontaine είπε: “Θα σήμαινε πολλά και για την μητέρα της, φανταστείτε πόσο πληγώθηκε βλέποντας την κόρη της να κλαίει την ημέρα των γενεθλίων της. Της αξίζουν όμορφα γενέθλια.” Η ιστορία έχει αγγίξει πολύ κόσμο που υπόσχεται να της στείλει κάρτα.

7

8

9

10

Eva Folmsbee Givner: “Δάκρυα. Λυπάμαι για εκείνη. Θα της στείλω κάτι από την Ιρλανδία.”

Jess Wood: “Υπολογίστε κι εμένα!”

Barbara Karpowicz: “Κοινοποιώ αυτή την ιστορία και αγοράζω κάρτες και γραμματόσημα και για άλλους. Όπως ξέρετε, η κόρη μου έχει ειδικές ανάγκες και αυτό μου ραγίζει την καρδιά.”

Kelly Thayer: “Με στεναχωρεί πολύ αυτό. Να ξέρετε ότι θα λάβει κάτι και από μένα φέτος!!”

Αυτή η υποστήριξη είναι πολύ σημαντική για την μητέρα της.

11

“Οι άνθρωποι σαν την Hallee δεν πρέπει να μένουν στην απ’έξω. Είναι σημαντικοί”, λέει η μητέρα της.
Μέσα σε μια μέρα, έχει λάβει πάνω από 7 συνθέσεις με λουλούδια και 30 κάρτες.

“Ξέρει ότι είναι για εκείνη και με ρωτάει από ποιον είναι. Της λέω ότι είναι από φίλους που θέλουν να περάσεις όμορφα γενέθλια”, λέει.

Αν θέλετε να στείλετε κι εσείς κάτι, η διεύθυνση είναι η εξής:
Hallee Sorenson
34 Wellesley Way
Bangor, ME 04401

Δεν θα σας πάρει πολύ ώρα και θα κάνετε ένα κοριτσάκι πραγματικά χαρούμενο!

 

 

buzzfeed.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika