Newsitamea.gr
AMEA news

Ειδικό όχημα θα αγοράσει ο σύλλογος ΑΜΕΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

amea-2

Ειδικό όχημα θα αγοράσει ο σύλλογος ΑΜΕΑ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ενημερωτικής καμπάνιας , σχετικής με θέματα αναπηρίας, αντιμετώπισης  των Ατόμων με Αναπηρία καθώς και εξάλειψης αρχιτεκτονικών εμποδίων. Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί μέσω διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων, οργάνωσης ημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Μέσω αυτής της καμπάνιας στόχος μας είναι πρωτίστως να ενημερωθούν οι πολίτες όσο το δυνατόν περισσότερο για τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία.

Επιπρόσθετα, θέλουμε να αδράξουμε την ευκαιρία ώστε να ζητήσουμε την οικονομική ενίσχυση  όσων επιθυμούν κι έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν, προκειμένου να επιτευχθεί η αγορά ενός ειδικά διαμορφωμένου οχήματος, το οποίο θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των Ατόμων με Αναπηρία. Προς καλύτερη ενημέρωσή σας για το όχημα που επιθυμούμε να αγορασθεί, παρατίθενται στο Παράρτημα  φωτογραφίες ανάλογου οχήματος με τον εξοπλισμό που διαθέτει.

Η κίνηση αυτή γίνεται διότι τα οχήματα που διαθέτει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου είναι παλαιά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για την μετακίνηση κι εξυπηρέτηση των ατόμων αυτών.

«Στηριζόμενοι στην γενικότερη ευαισθησία που υπάρχει στις περιπτώσεις αυτές, ζητάμε λοιπόν την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών κι επιχειρήσεων σε αυτή μας την προσπάθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Πηγή : www.rodiaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea