Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η πρώτη φωτογραφία της Νανάς Καραγιάννη από το νοσοκομείο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

karagianninanih_

Χαμόγελα για την οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, αφού όπως όλα δείχνουν οι κατάσταση της υγείας της όλο και καλυτερεύει.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που πάσχει από νευρική ανορεξία και είναι ήταν περισσότερο από μια εβδομάδα στην Εντατική, “ξύπνησε” από το κώμα.

Πλέον, έχει βγει από την Εντατική και παρόλο που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα φαίνεται πως η κατάστασή της πάει από το καλό στο καλύτερο.

Σήμερα έκανε και το πρώτο της post στο instagram που δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογικη κατάσταση αφού κάνει πλάκα.

 

Νευρική ανορεξία και βουλιμία: Αίτια και αντιμετώπιση!

Ψυχογενής Νευρική Ανορεξία : Όσα Χρειάζεται να Γνωρίζουμε

Η νευρική ανορεξία (Anorexia nervosa) πιο γνωστή ως ανορεξία είναι μια διατροφική διαταραχή που χαρακτηρίζεται κυρίως από άρνηση για διατήρηση ενός υγιούς φυσιολογικού βάρους και έναν μανιώδη φόβο για την απόκτηση βάρους σε συνδυασμό με μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό τους που μπορεί να διατηρηθεί από διάφορες προκαταλήψεις σχετικά με το σώμα του ή της, το φαγητό και την διατροφή τους.  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

www.tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika