Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Η Μυρτώ πήγε για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ΑΕΚ. Αλλά… Το ξέσπασμα της μητέρας της!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες η Μυρτώ, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα, την ΑΕΚ. Όμως δυστυχώς, η βραδιά δεν εξελίχθηκε όμως επιθυμούσε η ίδια και η μητέρα της, ο οποία έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.

Η κατάσταση που επικρατούσε στις θέσεις των ΑμεΑ του γηπέδου ήταν αποπνικτική, όχι μόνο για την Μυρτώ αλλά και για τους υπόλοιπους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Όπως μας περιέγραψε η μητέρα της Μυρτούς, Μαρία Κοτρώτσου, ο χώρος που προβλεπόταν για τα ΑμεΑ ήταν ένα απομακρυσμένος χώρος, όπου ούτε ο αέρας δεν έφτανε. Δεν υπήρχε χώρος για τους συνοδούς, ενώ πολλοί αναγκάστηκαν με παγάκια να ανακουφίσουν τους ανθρώπους τους. Η ίδια αναγκάστηκε να βάλει οξυγόνο στην Μυρτώ.

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ σήμερα αγώνας ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Η ΜΥΡΤΩ στις θέσεις για ΑΜΕΑ, ένα απομακρυσμένο κλουβί στο βάθος που ούτε ο αέρας φτάνει. Αναγκαστικά βάλαμε ΟΞΥΓΟΝΟ. Λυπάμαι πολύ ……αυτή είναι η αντιμετώπιση της Ελλάδας στα ΑΜΕΑ το 2017. Κοινοποίησε το να το δουν όλοι», έγραψε η ίδια στο facebook.

, θέσεις για ΑμεΑ, ΟΑΚΑ, ΑΕΚ,

 

 

huffingtonpost,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika