Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γιατί δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο – Το δάνειο και οι καυγάδες!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6

Γιατί δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο – Το δάνειο και οι καυγάδες!!!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου και τους δράστες, οι οποίοι όπως αποκαλύπτεται πέντε χρόνια μετά είναι η ίδια η μητέρα του και ο πατριός του.

Η μάνα, και ενώ ο Κωστής Πολύζος φερόταν εξαφανισμένος, στις 22 Ιουνίου 2011, πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου να υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Το έγκλημα φαίνεται να έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2011, μέσα στο σπίτι, ενώ η εξαφάνισή του δηλώθηκε δύο μέρες μετά από την «μητέρα» του.

Το σατανικό ζευγάρι, είχε πάρει κάποια από τα δάνεια στο όνομα του νεαρού, με τον πατριό να πλαστογραφεί την υπογραφή του, εν αγνοία του 23χρονου. Η δολοφονία φαίνεται να έγινε μετά από έναν ακόμη καυγά με αφορμή τα υπέρογκα δάνεια που είχε πάρει ο νεαρός για λογαριασμό της οικογένειας και τον ενοχλούσαν καθημερινά, τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες λόγω μη καταβολής των δόσεων

Τι λέει ο κολλητός του φίλος

Ο Σπύρος, ο κολλητός φίλος του Κωστή Πολύζου, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος- εκτός από τους δολοφόνους βέβαια- που τον είδε ζωντανό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται τη μητέρα και τον πατριό του 23χρονου οταν βρέθηκε το πτώμα στο χωράφι, ενω του έκανε εντύπωση η αδιαφορία της μητέρας. «Δε γίνεται μια μητέρα να έχει χάσει το παιδί της και να μη βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει. Μετά την Νικολούλη είχε παγώσει το θέμα. Για μένα δεν ήταν μητέρα αυτή. Ο πατριός ήταν πατριός. Αλλά η μητέρα ήταν σε πλήρη αδιαφορία…»

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika