Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Εξαφανίστε Εύκολα, το αντιαισθητικό «Κερί» από τα Αυτιά σας, με ΑΥΤΑ τα 2 απλά Υλικά!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Η καθαριότητα των αυτιών είναι κάτι που συχνά παραλείπουν πολλοί, γιατί τείνουν να παρατηρούν το κερί που έχει συσσωρευτεί μόνο όταν είναι ήδη πολύ αργά. Έχει αποδειχτεί ότι οι μπατονέτες δεν κάνουν για το καθάρισμα των αυτιών, άρα πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο να τα κρατάμε καθαρά.

Υπάρχουν πολλές λύσεις μπορούμε να αγοράσουμε από το φαρμακείο, αλλά παρακάτω θα σας δείξουμε μια αποτελεσματική σπιτική συνταγή η οποία έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Η συνταγή αυτή αποτελείται αποκλειστικά από λευκό ξίδι και καθαρό οινόπνευμα.

3

Το καθαρό οινόπνευμα έχει αποδειχτεί ότι μειώνει κατά 85% την μόλυνση από μικρόβια του αέρα, επομένως είναι ένα τέλειο απολυμαντικό και καθαριστικό. Το λευκό ξίδι είναι ένα δυνατό αντιβιοτικό και αντιμικροβιακό το οποίο καταπολεμά αποτελεσματικά τις μολύνσεις.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο καταπολεμά τις μολύνσεις, ξηραίνει το αυτί, διασπά το κερί και δεν προκαλεί πόνο ή δυσφορία κατά την χρήση. Προτείνεται για περιπτώσεις ήπιας έως μέτριας μόλυνσης ή συσσώρευσης κεριού. Αν έχετε σοβαρότερα προβλήματα, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Η συνταγή

Όπως αναφέραμε και πριν, για την προετοιμασία της συνταγής θα χρειαστείτε λευκό ξίδι και καθαρό οινόπνευμα. Ανακατέψτε ένα μέρος καθαρό οινόπνευμα με ένα μέρος λευκού ξιδιού. Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού (5 ml) του μίγματος και ρίξτε το στο αυτί σας γέρνοντας το κεφάλι σας από την αντίθετη πλευρά.

Μείνετε σε αυτή την στάση για 1 λεπτό. Μετά από αυτό σταθείτε ίσια και αφήστε το μίγμα να τρέξει από το αυτί σας. Κάντε το ίδιο και για το άλλο αυτί.

Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία μία με δύο φορές την μέρα για να βγει το παγιδευμένο νερό, το κερί και για να θεραπεύσετε τυχόν λοίμωξη.

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν νιώσετε βελτίωση μέσα σε 3 ημέρες, πρέπει να δείτε τον γιατρό σας!

Αυτή η εντυπωσιακή σπιτική συνταγή έχει ωφελήσει πολλούς ανθρώπους και σας προτείνουμε να την δοκιμάσετε.

 

familylifegoals.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κοινό παυσίπονο που μας προστατεύει από τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Efi Nika

Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί

Efi Nika

Σε ποιες περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν την εισαγωγή του ασθενή σε ΜΕΘ

Efi Nika